Ο Παναθηναϊκός, που αποδοκιμάστηκε, έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά και απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή

Νέα γκέλα!

Παραπαίει ο Παναθηναϊκός, που αποδοκιμάστηκε! Οι «πράσινοι» πλήρωσαν τα πειράματα του Τερίμ, τη συνεχιζόμενη κακή απόδοση και με το 1-1 κόντρα στην Κηφισιά έμειναν ακόμα πιο πίσω από την κορυφή.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν έθελξε ούτε χθες με την απόδοσή της στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς ρυθμό στην ανάπτυξη, χωρίς συνεργασίες και χωρίς περάσματα στο 1vs1 ο Παναθηναϊκός, όπως είναι λογικό, είχε εγκλωβιστεί στο χαμηλό μοτίβο της Κηφισιάς, το οποίο λειτούργησε άριστα μέχρι το 37′. Σε αυτή τη χρονική στιγμή ο Παλάσιος έλυσε τον γόρδιο δεσμό.

Ο Ιωαννίδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Παλάσιος, που μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 1-0. Οι «πράσινοι» δεν είχαν ούτε φρεσκάδα ούτε πίεση χωρίς την μπάλα κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά η ομάδα του Μπράτσου, που έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ μεγάλες συγκινήσεις. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά το γκολ στο 58′ του Παλάσιος ακυρώθηκε ως οφσάιντ και η διαφορά δεν αυξήθηκε. Αυτό έδωσε αέρα στους φιλοξενούμενους, που άρχισαν να πιέζουν. Στο 64′ σε βαθιά μπαλιά προς τον Τετέι ο Σένκεφελντ στην προσπάθειά του να κόψει (βρήκε την μπάλα) σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι του και βρήκε τον επιθετικό της Κηφισιάς στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο Ευαγγέλου να του δείξει την κόκκινη κάρτα απευθείας. Το ματς έγινε… ροντέο, ειδικά όταν η Κηφισιά το έφερε στα ίσια στο 71′. Ο Μιλίτσεβιτς μετά την εκτέλεση κόρνερ έκανε μια σέντρα-σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Αράο, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Λοντίγκιν (1-1). Η Κηφισιά έχασε τεράστια ευκαιρία να κλέψει το ματς στο 90′ με τον Μπιφούμα, αλλά έσωσε ο Ούγκο. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα σημαντικό και παλικαρίσιο βαθμό.

Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (90’+2′ Αϊτόρ), Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (90’+2′ Βιλένα), Πέρεθ (67′ Ούγκο), Κώτσιρας, Μπακασέτας (77′ Μαντσίνι), Παλάσιος, Λημνιός (77′ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (74′ Παρράς), Τσανάτζια, Πρίτσας (46′ Γιόβαντσιτς), Οζέγκοβιτς (63′ Τετέι), Μενέντες (63′ Μπιφουμά), Μπαρμπόσα, Κλωναρίδης, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (16′ Βαφέας), Τεϊσέιρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα