Περίπατος για ΠΑΟΚ και νίκη με 2-0 επί της Λαμίας

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα με 2-0. Ο ΠΑΟΚ σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος πήρε τα ηνία του αγώνα από την αρχή.

Ηλεγξε το παιχνίδι, πιέζοντας τον Κοσέλεφ, και μάλιστα στο 14΄ ο Αλί Σαμάτα έχασε γκολ που… δεν χάνεται, με τον Τανζανό φορ να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας. Στο 22΄, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ έπειτα από πολύ καλή συνεργασία Κωνσταντέλια – Μπάμπα, ο δεύτερος έκανε τη σέντρα, βρήκε τον Σαμάτα προ κενής εστίας, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 25΄, σε νέα καλή φάση, το σουτ του Κωνσταντέλια πέρασε δίπλα από την εστία του Κοσέλεφ, ο οποίος ήλεγχε. Από το 30΄ και μετά η Λαμία ισορρόπησε το ματς και κράτησε τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία της. Δημιούργησε μία δύο μικροευκαιρίες, αλλά τίποτα που να απειλήσει σοβαρά τον Κοτάρσκι.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έπαιζε τη Λαμία σαν την γάτα με το ποντίκι και έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, με κορυφαία αυτήν στο 52′. Ο Μεϊτέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε την κεφαλιά, με τον Κοσέλεφ να διώχνει. Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και αργά ή γρήγορα θα έβρισκε το γκολ. Ετσι, στο 71΄, ο Μεϊτέ μοίρασε αριστερά στον Τάισον, με τον Βραζιλιάνο να δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοσέλεφ, ο οποίος έκανε μια επαφή, αλλά δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την μπάλα να περάσει τη γραμμή (0-1). Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπαμπά στο 90’+ 2΄.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (81΄ Κοντονίκος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος (81΄ Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ (29΄ Τζανδάρης), Τσιλούλης, Μάλτσι (60΄ Τσούκαλος), Σλίβκα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Οτο (75΄ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (85΄ Τσιγγάρας), Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς (75΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (85΄ Μουργκ), Τάισον, Σαμάτα (36΄ Μπράντον Τόμας).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα