Με δύο αγώνες ξεκινά η 24η αγωνιστική της Super League
Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (7/3) η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Η πρωτοπόρος ΑΕΚ ολοκλήρωσε 15 συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητη (11-4-0), ωστόσο το 2-2 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό χαρακτηρίζεται ως «γκέλα». Οι αντίπαλοι έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους και συναντιούνται στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Επιπλέον, η ομάδα ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με την Τσέλιε στη Σλοβενία (12/3, 22:00) για τα νοκ άουτ του UEFA Conference League. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ συνεχίζει να βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς μετράει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2), με το 3-0 από τον ΟΦΗ να προκαλεί έντονες αντιδράσεις από τους φιλάθλους της.
Σε αντίθεση με τις παραπάνω ομάδες, Άρης και Ατρόμητος, που διαγράφουν εσχάτως εντελώς διαφορετικές πορείες, θα κοντραριστούν στο Χαριλάου. Οι «κίτρινοι», μετά την ήττα 3-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου, έχουν να καταγράψουν τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-1).
Από την άλλη, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς το ίδιο διάστημα, διεκδικώντας δυναμικά μια θέση στην οκτάδα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:
Σάββατο 7 Μαρτίου 2026
17:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος Αθ.
18:00 Allwyn Arena, ΑΕΚ – ΑΕΛ


