Καλοκαιρινή παρέα με βαμπίρ και «Nip/tuck»!

Βαμπίρ που θα αναστατώσουν τα βράδια σας, νεανικές ανησυχίες, απεγνωσμένες νοικοκυρές και ένας γοητευτικός Τούρκος που ήδη έχει κάψει καρδιές στην Ελλάδα έρχονται να γεμίσουν τα βράδια του καλοκαιριού στη μικρή οθόνη. Μπορεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα να είναι φτωχό, και τους θερινούς μήνες ακόμη φτωχότερο, αλλά… πενία τέχνας κατεργάζεται. Οικονομικές ξένες σειρές ή σίριαλ που βρίσκονται εδώ και καιρό στο συρτάρι των υπευθύνων ανασύρονται για να «γεμίσουν», μαζί με τις πολλές επαναλήψεις, τις ώρες του τηλεοπτικού προγράμματος.

Ετσι, κάθε απόγευμα, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη προγραμματίσει τη νεανική αμερικανική σειρά «The secret life of the Αmerican teenager», παραγωγής 2008, με κεντρική ηρωίδα την Εϊμι, η οποία είναι ένα «καθώς πρέπει» κορίτσι που μένει… έγκυος. Στο κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζονται να προγραμματίσουν όμως για τα μέσα του καλοκαιριού το «True blood 3». Η σειρά με την Αννα Πάκουιν στον ρόλο της κοινής θνητής και τον Στίβεν Μόγιερ ως… σέξι βαμπίρ θα «επιτεθεί» ξανά στους τηλεθεατές, αλλά αυτή τη φορά θα φέρει στην παρέα και… λυκανθρώπους.

Στο Star, πάλι, προσπαθούν να εντοπίσουν το… αστυνομικό τους δαιμόνιο. Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου -και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00- έρχεται η σειρά «Life», η οποία έχει τιμηθεί με το βραβείο AFI ως «καλύτερη τηλεοπτική σειρά». Ο Ντάμιαν Λιούις υποδύεται τον Τσάρλι Κους, έναν αστυνομικό που πήγε για 12 χρόνια φυλακή για φόνους που δεν είχε διαπράξει. Οταν δικαιώνεται, επιστρέφει στα καθήκοντά του αποφασισμένος να εξιχνιάσει κάθε μυστήριο που αναλαμβάνει, ψάχνοντας παράλληλα ποιος του… την έστησε. Την αρχή του τέλους κάνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου η εκκεντρική σειρά με… προϋπηρεσία στις πλαστικές επεμβάσεις, το «Nip/tuck», αφού το κανάλι θα προβάλλει τον 6ο και τελευταίο κύκλο της. Οπως πάντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γκεστ σταρ, με τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ, τη Μέλανι Γκρίφιθ αλλά και τη Ρόουζ Μακ Γκόουαν να παρελαύνουν από τη σειρά.

Στον Alpha έχει να πέσει πολύ κλάμα με το ερωτικό δράμα της Μενεξέ και του Χαλίλ. Στη νέα τουρκική σειρά με προσωρινό τίτλο «Η Μενεξέ και ο Χαλίλ», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται καθημερινά στη βραδινή ζώνη του σταθμού από τα τέλη Ιουνίου, παίζουν ο Κιβάντς Τατλιτούγ, ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 «Ασημένια φεγγάρια», και η πρώην Μις Τουρκία Σεντέφ Αβτσί. Το στόρι μιλά για τον έρωτα ανάμεσα στον Βόσνιο Χαλίλ, που είναι σερβιτόρος στο Βερολίνο, και στην Τουρκάλα και ζάπλουτη Μενεξέ. Στο ίδιο κανάλι θα επαναπροβληθεί η επίσης τουρκική σειρά «Το αγιάζι του έρωτα», που ξεκίνησε να παίζεται το χειμώνα αλλά σταμάτησε ξαφνικά, καθώς και μία τρίτη, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί. Ο Σκάι από την Κυριακή 5 Ιουνίου και κάθε Κυριακή θα προβάλλει, σε μορφή σειράς που θα αποτελείται από έξι επεισόδια, την ταινία «Τα παιδία δεν παίζει» που απέσπασε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ 2011 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, έκανε διεθνή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Αμστερνταμ IDFA και προβλήθηκε στο BBC World.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα