Κουνελάκια για στέμμα

Κι ενώ στον ΑΝΤ1 δεν ξέρουν ακόμη αν θα γίνει ο διαγωνισμός ομορφιάς Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young που στέλνει τις νικήτριες στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς στον κόσμο, στο Star είναι όλα έτοιμα για να προβάλουν τα Playmate 2011, αφού 12 νεαρά κορίτσια-«κουνελάκια» ετοιμάζονται να δώσουν μάχες στήθος με στήθος για τη διεκδίκηση του τίτλου. Βέβαια, ο εκπρόσωπος των διεθνών διαγωνισμών ομορφιάς στη χώρα μας Βασίλης Πρεβελάκης έχει δηλώσει ότι, με ή χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, τα παραδοσιακά καλλιστεία θα γίνουν, αφού θα φροντίσει εκείνος γι’ αυτό. Ειδικά φέτος που τα Μις Κόσμος γιορτάζουν τα 60 χρόνια τους κι ετοιμάζεται μεγάλη γιορτή με την παρουσία όλων των κατόχων του τίτλου, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας Ειρήνης Σκλήβα. Μπορεί, λοιπόν, τα κορίτσια που περίμεναν με προσμονή να λάβουν μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 να έμειναν με το δελτίο συμμετοχής στο χέρι, οι «άτακτες» και σέξι διαγωνιζόμενες, όμως, των Playmate ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα. Για μία θέση στην πασαρέλα, στην πίστα κάποιου μαγαζιού ή έστω σε κάποιο πάνελ…

Οι υποψήφιες είναι από 18 έως 24 χρονών και η καθεμία έχει… τα προσόντα της που ελπίζει να τη βοηθήσουν να «πολεμήσει» με την ανεργία που πλήττει τη χώρα. Η Ελενα Τσίκλου, αναπληρωματική Μις Γιανγκ 2008, έχει διαπρέψει στην ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Η 24χρονη Ολια Κόβα από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας είναι φοιτήτρια του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Μόσχας. Η μελαχρινή Βάσω Βιλλέγας από τη Βενεζουέλα χορεύει εξαιρετική σάλσα και έχει προϋπηρεσία στο «Next Top Model» του ΑΝΤ1. Η Ειρήνη Παλικισιάνου είναι απόφοιτος μάρκετινγκ. Η Εμινε Γεσήρ είναι τελειόφοιτη στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Φοιτήτρια Κοινωνιολογίας του Παντείου είναι και η Στεφανία Γκουρνέλου. Φοιτήτρια στο τμήμα Αγγλικής του Deree, η Νίνα Νταβιτουλιάνη κατάγεται από τη Γεωργία. Η Τζένη Μαρτίνη είναι από τις μικρές της παρέας, αφού είναι μόλις 19 ετών. Η Αφροδίτη Μπάρμπα είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης, ενώ η Ηρώ Λεγάκη ανήκει στο χορευτικό team αθηναϊκού κλαμπ. Η Ελευθερία Μητροπούλου ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 14. Τέλος, η Μαρίνα Λιναρδάτου είναι αθλήτρια στίβου. Το Star θα μεταδώσει ζωντανά τον διαγωνισμό, που οργανώνει για 15η χρονιά το περιοδικό «Playboy». Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός. Οικοδέσποινα θα είναι η Κατερίνα Στικούδη, ενώ το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Θάνος Πετρέλης.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα