Η Βάνα «καμαριέρα» του Στρος… Σεφερλή

Πρώτα ο Θόδωρος «έφαγε πολλά», τώρα ο Ντομινίκ «δεν τρώει καν»! Μπορεί στην περιβόητη διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή για λογαριασμό γνωστής εταιρίας με πατατάκια να παρενέβησαν… άνωθεν πολιτικές δυνάμεις και να αφαιρέθηκε τελικά η εικόνα του μεταμορφωμένου ηθοποιού που θύμιζε τον Θόδωρο Πάγκαλο, ωστόσο ο δημοφιλής κωμικός επέστρεψε με… σίκουελ και… καμαριέρα τη Βάνα Μπάρμπα. Οι δυο τους συμφώνησαν να συνεργαστούν στη συνέχεια της πετυχημένης διαφήμισης, σατιρίζοντας τούτη τη φορά ένα άλλο πρόσωπο, που απασχόλησε το διεθνές δελτίο με τα καμώματά του.

Η υπόθεση του Ντομινίκ Στρος Καν με την καμαριέρα φαίνεται ότι ενέπνευσε τους δημιουργούς του νέου σποτ. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν (πού αλλού;) σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου και ο Μάρκος Σεφερλής φόρεσε γκρίζα περούκα και μπλε κοστούμι, ενώ η πληθωρική «καμαριέρα» Βάνα εμφανίστηκε στα πλάνα της διαφήμισης με ένα λευκό, πολύ κοντό φόρεμα. Μπάρμπα και Σεφερλής διασκέδασαν πολύ στη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία διακόπηκαν πολλές φορές από τα τρανταχτά γέλια τόσο των πρωταγωνιστών όσο και του συνεργείου.

Μιλώντας για το νέο σποτ της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται, ο Μάρκος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και δεν αναφέρθηκε καθόλου στο όνομα του Ντομινίκ Στρος Καν. Δήλωσε ωστόσο με χιούμορ (και νόημα!) ότι υποδύεται τον άνθρωπο που… δεν τρώει καν!

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη -«απαγορευμένη» πλέον- διαφήμιση ο Μάρκος, όντας μεταμορφωμένος σε έναν ευτραφή κύριο, ο οποίος θύμιζε έντονα τον Πάγκαλο, γέμιζε το στόμα του με τσιπς λέγοντας «μαζί τα φάγαμε».

Στο τέλος του σποτ τού έπαιρναν το πακέτο από τα χέρια και του έλεγαν «φτάνει, εσύ έφαγες πολλά». Ομως, η εικόνα του μεταμορφωμένου ηθοποιού φαίνεται πως θορύβησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Ετσι κάπου παρακάτω η διαφήμιση άλλαξε. Πλέον το επίμαχο πλάνο με τον σωσία του Πάγκαλου έχει αντικατασταθεί από ένα άλλο, όπου ο Μάρκος δεν έχει καμία σχέση μαζί του εμφανισιακά.

Το εν λόγω περιστατικό ο δημοφιλής κωμικός ετοιμάζεται να σχολιάσει έντονα στην επιθεώρηση που ετοιμάζεται να ανεβάσει στο «Δελφινάριο». Μαζί μ’ αυτό και την υπόθεση του Στρος Καν.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα