Ενας «παλιός» με νέο αίμα

Ζεσουάλδο Φερέιρα, πάρε τη νέα ομάδα και προχώρα! Αυτό είναι το μήνυμα που βγήκε χθες το βράδυ από τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Η μαραθώνια σύσκεψή τους κατέληξε, έπειτα από σχεδόν τέσσερις ώρες, στο αναμενόμενο συμπέρασμα ότι η ομάδα θα πορευτεί και την επόμενη χρονιά με τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος βίωσε ξεκάθαρα την αμφισβήτηση στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά έσωσε στο τέλος την παρτίδα!

«Ναι. Ο κύριος Φερέιρα προσαρμόστηκε στα δεδομένα, ξέρει τι ψάχνουμε και θα πορευτούμε ανάλογα. Ψηφίστηκε ομόφωνα η παραμονή του» είπε ο Αδαμάντιος Πολέμης και εξήγησε για τα πρόσωπα που θα καλύψουν τις θέσεις του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού: «Προτιμώ να λέω τα πράγματα όταν γίνονται. Για γενικό αρχηγό δεν είπαμε. Θέλουμε τεχνικό διευθυντή. Εχουμε και Ελληνες και ξένους που έχουμε δει. Μέσα στην εβδομάδα θα αποφασίσουμε».

Οι πληροφορίες μιλούν για διαφωνία των μελών στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, καθώς προκρίνεται το όνομα του Βέλιτς, που έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας αλλά δεν είναι Ελληνας, όπως επιθυμεί ο κ. Πολέμης. Για το νέο πόστο του γενικού αρχηγού ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραμένει υποψήφιος και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το όνομά του σήμερα, το αργότερο αύριο. Ακόμα πάντως δεν είναι βέβαιο ότι θα υιοθετηθεί και αυτός ο ρόλος.

Ο Γόντικας, μαζί με τους Πολέμη και Νίκα (ο Βεκρής ενημέρωσε ότι είχε υποχρέωση στο εξωτερικό) συζήτησαν και για τις μεταγραφές. Ο κ. Πολέμης ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έχουν μπει λεφτά στο ταμείο, οπότε ο προγραμματισμός είναι χωρίς λεφτά, εκτός και γίνει κάποιο θαύμα. Θα επιδιώξουμε να έρθουν νέοι παίκτες, για να δώσουν σε εμάς ό,τι μπορούν, για να κάνουν μεγάλο βήμα μετά. Νέοι, γρήγοροι. Πρέπει να παίξουμε πιο στρωτό ποδόσφαιρο, με νέα παιδιά που θα ανεβούν στην καριέρα τους μέσα από τον Παναθηναϊκό».

Για τον Μάτος, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να επιστρέψει: «Εφόσον τα βρούμε με την ομάδα του, θα το προχωρήσουμε. Μιλήσαμε και για Αμπντούν και για άλλους. Θα έχουμε μια ομάδα πιο νέα σε ηλικία, να κάνουμε το κέντρο μας να βοηθήσει την επίθεση. Να παίζουμε καλά μπροστά».

Για τα θέματα της διοίκησης: «Μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα καλέσουμε νέο Δ.Σ. για να βγει διοικούσα επιτροπή. Πρέπει να βαδίσουμε με αυτά που έχουμε τώρα».

Τέλος, αναφορικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία, ο κ. Πολέμης τόνισε: «Τώρα έχουμε έναν μήνα διακοπές. Στη συνέχεια συγκέντρωση και προπόνηση στην Παιανία και μετά στην Αυστρία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

 Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα