Μονομαχία στον πάγο

Ο πυρετός έγινε μόνιμος «φίλος» τους. Οι παυσίπονες ενέσεις και τα αντιψυκτικά σπρέι δεν έλειπαν από τα σακίδιά τους. Κι όμως. Οι δύο τολμηρές κυρίες έσκισαν τον πάγο και έφτασαν με σκληρή προπόνηση και αρκετές τούμπες ως το τέλος. Ιωάννα Πηλιχού ή Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του «Dancing on ice» που θα προβληθεί αύριο το βράδυ (ΑΝΤ1, 21.00) έχει αρχίσει. Το ποια θα είναι, τελικά, η πρωταθλήτρια θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Πριν από αυτό, όμως, ας δούμε την όλη πορεία τους στο σόου σε μια ακόμη… αναμέτρηση πριν από τον τελικό.

Ιωάννα Πηλιχού

Τελείωσε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Τηλεοπτικά έγινε γνωστή στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου στο «Ευτυχισμένοι μαζί».

Η σειρά «Ελεύθερος και ωραίος», που είχε γυρίσει πριν από χρόνια, ξεκίνησε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 την περασμένη εβδομάδα. Εχει συμμετάσχει στις «Κούκλες», στον «Πόλεμο των άστρων» και σε πολλά θεατρικά.

Παράλληλα υποστήριζε την ομάδα του Παναθηναϊκού ως cheerleader.

Παρτενέρ: Ο Ανρί, 28 χρονών από την Ουκρανία. Πρωταθλητής στη χώρα του, έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ. Η παρουσία του στο σόου δεν έχει γίνει ιδιαίτερα αντιληπτή, αφού είναι χαμηλών τόνων. Διά του λόγου το αληθές τη φωνή του δεν την έχουμε ακούσει ποτέ και δεν παίρνει θέση την ώρα που η κριτική επιτροπή λέει τη γνώμη της. Το επικοινωνιακό κομμάτι έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Ιωάννα.

Καλύτερο live της: Το 2ο, γιατί σε αυτό αποδείχτηκε ότι παρόλο που θεωρούνταν outsider είχε προοπτική.

Αλλά και το 3o, οπότε βρέθηκε πρώτη στη βαθμολογία, κι εκείνο του ημιτελικού όπου κατάφερε να πάρει το πρώτο και μοναδικό άριστα που έδωσε η κριτική επιτροπή, δηλαδή τρία 6άρια, 18 βαθμούς.

Πτώσεις: Δεν έχει πέσει, αλλά είχε ένα αποτυχημένο lift.

Τραυματισμοί: Πριν από το τέταρτο live ένας σοβαρότατος τραυματισμός της στον αυχένα παραλίγο να της κοστίσει τη συμμετοχή της αλλά και να της προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά. Ωστόσο επέμεινε και τα κατάφερε.

Εμφάνιση: Μοντέρνα με πολλές μεταμορφώσεις, όπως εκείνη του Σαρλό όπου ξεχώρισε…

Χαρακτήρας: Ψύχραιμη, πειθαρχημένη, πεισματάρα.

Στόχος: Δεν τη νοιάζει ιδιαίτερα η νίκη και δεν το πίστευε πολύ ότι θα το κατάφερνε. Ο στόχος επετεύχθη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης – Κάρολος Κουν και έχει συμμετάσχει τηλεοπτικά στις σειρές «7 θανάσιμες πεθερές», «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Ηρθε κι έδεσε», «Big Bang», «Ολα στον αέρα», «Μ+Μ». Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο έγινε με τις ταινίες «Αγάπη τρυφερή» και «Αμα δε σε θέλει» το 2008, ενώ έχει το συγκρότημα Μamacita, όπου τραγουδάει και μάλιστα ετοιμάζει το πρώτο της cd.

Παρτενέρ: Ο Αλεξέι, 23 χρονών από τη Ρωσία. Τρεις φορές πρωταθλητής στη χώρα του. Από την αρχή του σόου σφάζονταν γυναίκες στην ποδιά του, αφού τον διεκδικούσαν ως παρτενέρ η Μαριάννα Καλλέργη και η Χριστίνα Παππά. Τελικά η πρώτη τον κέρδισε… μια και καλή. Ο Ρώσος έχει αποδειχτεί καρδιοκατακτητής και εξέπληξε τους πάντες όταν στο τρίτο μόλις σόου, κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της Μαριάννας, της έκανε πρόταση γάμου. Εχει στοιχεία… σταρ. Ενα μέρος της δημοτικότητάς της η Πηνελόπη το οφείλει και στον Αλεξέι.

Καλύτερο live: Το 2ο, γιατί είχε την πρώτη υψηλή βαθμολογία που δόθηκε στο σόου, δηλαδή 11.

Ακολούθησαν πολύ υψηλότερες. Με την top βαθμολογία που πήρε στον ημιτελικό πλησίασε στην… τελειότητα, αλλά για μισό βαθμό δεν αρίστευσε, αφού συγκέντρωσε 17,5 στη δεύτερη εμφάνιση.

Πτώσεις: Δύο στο σύνολο. Η πρώτη ήταν στο τρίτο live, στο οποίο μάλιστα η Ιωάννα βρέθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η δεύτερη στον ημιτελικό και λίγο έλειψε να της κοστίσει τη συμμετοχή της στον τελικό.

Τραυματισμοί: Πολλές φορές βρέθηκε με… ψυκτικό σε διάφορα σημεία του σώματος, ξάπλωσε στην καρέκλα του φυσικοθεραπευτή, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να τα παρατήσει.

Εμφάνιση: Δυναμική και ροκ.

Χαρακτήρας: Αγχώδης, θυμώνει με τον εαυτό της αν δεν καταφέρει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό της, και μιλάει πολύ.

Στόχος: Ηθελε να φτάσει με τα χίλια στον τελικό κι επιθυμεί τη νίκη.

Οι εκπλήξεις στον μεγάλο τελικό του «Dancing on ice»

Τι ετοιμάζουν όμως τα στελέχη του ΑΝΤ1 για τον μεγάλο τελικό, προτού οι δύο διαγωνιζόμενες φορέσουν για τελευταία φορά τα παγοπέδιλά τους; Η μάχη θα είναι σκληρή, καθώς και οι δύο έχουν αποδείξει ότι θέλουν σε κάθε εμφάνισή τους να είναι άψογες. Για να κερδίσουν την προτίμησή σας, θα διαγωνιστούν σε τρία τραγούδια η καθεμία και, όπως καταλαβαίνετε, η προετοιμασία καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Το πρώτο κομμάτι θα είναι επιλογή από παλαιότερη εμφάνισή τους.

Στο δεύτερο θα παρουσιάσουν μια ολοκαίνουργια χορογραφία, ενώ το τρίτο θα είναι κοινό και για τις δύο, που σημαίνει ότι θα εκτελέσουν την ίδια χορογραφία για να υπάρξει επί ίσοις όροις αξιολόγηση.

Στο live της ερχόμενης Κυριακής αναμένεται να δώσουν το «παρών» όλοι οι διαγωνιζόμενοι που πήραν μέρος στο σόου, ενώ επιθυμία της παραγωγής είναι να τους δούμε ξανά και on ice, χορεύοντας κάποιο από τα χορευτικά που έκαναν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η βραδιά, βέβαια, περιλαμβάνει και άλλες εκπλήξεις. Εκτός όμως από το χορευτικό θέαμα, θα δούμε και θα ακούσουμε τον Μύρωνα Στρατή να τραγουδά επιτυχίες του, καθώς και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου αλλά και τη Shaya, που θα βγάλουν τα παγοπέδιλα και θα πιάσουν το μικρόφωνο.

Στην πίστα θα βρεθούν και οι δύο προπονητές των διαγωνιζομένων, ο Σλάβο και η Σέρι, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα δύσκολο χορευτικό στον πάγο με εντυπωσιακές φιγούρες.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα