Νέο ραντεβού θανάτου με χούλιγκαν στο Μαρούσι

Ραντεβού θανάτου είχαν δώσει το απόγευμα του Σαββάτου, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, οι οπαδοί των «αιωνίων». Το μακελειό απεφεύχθη με την καίρια επέμβαση της Αστυνομίας, που απομάκρυνε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, κατάσχεσε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, προσήγαγε 228 άτομα (!) και απέτρεψε την πιθανότητα επανάληψης τραγικών συμβάντων, όπως εκείνο της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στις 29 Μαρτίου του 2007, στην Παιανία.

Ηταν γύρω στις 17.45, όταν περίπου 250 οπαδοί του Ολυμπιακού επιβιβάστηκαν σε συρμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά και άρχισαν να κατευθύνονται προς το Μαρούσι, όπου αργότερα η ομάδα μπάσκετ των «ερυθρολεύκων» θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Αμαρουσίου. Η μετακίνηση των 250 ατόμων έγινε υπό την παρακολούθηση της Αστυνομίας, η οποία ταυτόχρονα είχε την προσοχή της στραμμένη και στο γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, όπου αγωνιζόταν ο Παναθηναϊκός.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί αποβιβάστηκαν στον σταθμό Ειρήνη, ενώ διαπίστωσαν την ταυτόχρονη κίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού από το γήπεδο του ΟΑΚΑ προς τον ίδιο σταθμό κι έτσι σήμανε συναγερμός! Πολυάριθμες δυνάμεις της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να συγκρατήσουν τους «πρασίνους» στο γήπεδο και να αποτρέψουν την αποβίβαση των οπαδών του Ολυμπιακού στον σταθμό Ειρήνη.

Οι «ερυθρόλευκοι» τελικά κατέβηκαν στο σταθμό Νερατζιώτισσα και μετά την αποβίβασή τους υπάλληλοι του ΗΣΑΠ βρήκαν μέσα στα βαγόνια δέκα έτοιμες προς… χρήση βόμβες μολότοφ και μια φωτοβολίδα. Αστυνομικοί, τότε, έκαναν κλοιό γύρω από το πλήθος και όταν κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι θα ακολουθούσε σωματικός έλεγχος, άρχισαν να… ξεφορτώνονται τα πολεμοφόδιά τους. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν επί της Ανδρέα Παπανδρέου και της Αττικής Οδού μια βόμβα μολότοφ, ένα μαχαίρι κουζίνας, πέντε σουγιάδες, έξι λάμες από σουγιάδες, 20 ξύλινα ρόπαλα, ένα σιδερένιο μαδέρι, ένα πτυσσόμενο κλομπ, κροτίδες, φωτοβολίδες και βεγγαλικά, ποσότητα χασίς και μια ζώνη μέσης, η αγκράφα της οποίας είχε αντικατασταθεί από μια σιδερογροθιά!

Από το σημείο προσήχθησαν 228 άτομα, τρία εκ των οποίων συνελήφθησαν, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις. Τα ευρήματα αναλύονται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό να ταυτιστούν αποτυπώματα που συλλέχθηκαν από τους προσαχθέντες, οι οποίοι πολύ σύντομα αφέθηκαν ελεύθεροι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα