Στο γραφείο του Πάγκαλου βρήκε στέγη η Χρυσή Αυγή

Σεργιάνι στους διαδρόμους της Βουλής προς αναζήτηση ενός γραφείου για να καθίσουν μέχρι να αρχίσει η ψηφοφορία βγήκαν χθες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, λόγω της απρονοησίας των αρμοδίων της Βουλής ή της επιμονής κάποιων να μην τους συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κανονισμού.

Ετσι, χθες το πρωί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή οι υπηρεσίες της Βουλής δεν τους είχαν βρει γραφείο, άρχισαν -με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη- να ψάχνουν τους διαδρόμους, μήπως βρουν κάπου να καθίσουν. Εχοντας διαβάσει στις εφημερίδες ότι πιθανότατα θα πάρουν τα γραφεία του ΛΑΟΣ, χτύπησαν την πόρτα των γραφείων του κ. Καρατζαφέρη ρωτώντας τους υπαλλήλους αν γνωρίζουν κάτι σχετικά, διότι η Βουλή δεν είχε μεριμνήσει και παρέμεναν άστεγοι. Κι ενώ, όπως μαρτυρούν οι υπάλληλοι του ΛΑΟΣ, οι βουλευτές της Χ.Α. ήταν ευγενικοί και απλά έψαχναν κάπου να καθίσουν, κάποιοι ανακάλυψαν θερμό επεισόδιο και εισβολές.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της Βουλής, ο οποίος πήγε στο σημείο είπε στον κ. Κασιδιάρη ότι είχε προηγηθεί συνεννόηση με τον κ. Μιχαλολιάκο, τον οποίο παρακάλεσε να κάνει μικρή υπομονή μέχρι να βρεθούν γραφεία, και απέδωσε όσα έγιναν χθες σε παρεξήγηση. Και, ω του θαύματος, μετά την παρεξήγηση αμέσως βρέθηκε η λύση και στη Χρυσή Αυγή δόθηκε το γραφείο του αντιπροέδρου της προηγούμενης κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, μαζί με το μικρότερο γραφείο του τέως προέδρου της Επιτροπής Εξοπλισμών Ντίνου Βρεττού, στον 1ο όροφο της Βουλής. Αλλά κι εκεί οι βουλευτές της Χ.Α. βρέθηκαν προ εκπλήξεως, γιατί δεν είχε ούτε καρέκλα να καθίσουν, με αποτέλεσμα οι βουλευτές του κ. Μιχαλολιάκου να μιλάνε για καψώνια.

Αυτό που απεδείχθη πάντως είναι ότι το απερχόμενο προεδρείο της Βουλής δεν είχε τη Βουλή έτοιμη για την πρεμιέρα, δείχνοντας φοβικότητα έστω και για μία προσωρινή λύση. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι χθες, δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές, στη Βουλή είχαν γραφεία ο ΛΑΟΣ, η Κοινωνική Συμφωνία αλλά και ο τέως πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα