Κούρεμα, αλλά όχι… ξύρισμα

Ο Δημήτρης Γόντικας και ο Κώστας Ελευθεράκης συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη σχετικά με την αναπροσαρμογή του συμβολαίου, που λήγει σε έναν χρόνο.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση των διακοπών του παίκτη στα μέσα Ιουλίου και όλα είναι ανοικτά. Η μείωση 40% στις ετήσιες απολαβές (να πέσει στα 400.000 ευρώ) δεν απέφερε καταρχήν συμφωνία. Τα καλά νέα πάντως από τη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Κατσουράνη Γιάννη Εμμανουηλίδη είναι η διαπίστωση της κοινής επιθυμίας για να συνεχιστεί η συνεργασία, με την ΠΑΕ να επιβεβαιώνει την αλλαγή της αρνητικής κατεύθυνσης, επιδιώκοντας την παραμονή του. Οι Ελευθεράκης και Εμμανουηλίδης θα τα ξαναπούν τη Δευτέρα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα είναι από χτες ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. Ο 22χρονος ομογενής ακραίος επιθετικός από τη Νέα Ζηλανδία υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Αλάνια Βλαντικαφκάζ, με το «τριφύλλι» να διατηρεί δικαίωμα αγοράς. Η χτεσινή του παρουσίαση όμως αναβλήθηκε, καθώς προτίμησαν στην ΠΑΕ να ανακοινωθεί ο παίκτης μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, που βγαίνουν σήμερα. Ο νεαρός χαρακτήρισε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τη μεταγραφή «όνειρο».

Μετά τον Μπαρμπαρούση σειρά παίρνει ο Αντρέ Πίντο για να υπογράψει ως δανεικός εντός της εβδομάδας. Την ίδια ώρα η περίπτωση του Κουίνσι φαίνεται να απομακρύνεται, λόγω των απαιτήσεων της Αλ Σαντ, ενώ ο Μπουμσόνγκ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2014, με μειωμένες αποδοχές (600.000 ευρώ καθαρά συν 100.000 με τη μορφή μπόνους). Ο Γάλλος ενημέρωσε τον Δ. Γόντικα ότι δέχεται, εξέλιξη με την οποία η ΠΑΕ κερδίζει άλλα 600.000 ευρώ.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Δ. Γόντικας θα έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Αντώνη Πετρόπουλου. Από το «τριφύλλι» αναμένεται να προταθεί επέκταση του συμβολαίου, που λήγει τον Ιανουάριο, ωστόσο όλα είναι στο χέρι του διεθνούς επιθετικού. Ο ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης Ροτζέριο Μαρτίνς, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν στη λίστα του Φερέιρα, φαίνεται ότι δεν ενθουσιάζει τον Πορτογάλο.

Καυστικός για την προσπάθεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας. «Εμείς περάσαμε αμέσως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ οι… αγαπητοί φίλοι “κόλλησαν”. Θα δούμε εάν είναι τυπικό ή όχι το θέμα. Εμείς δεν είχαμε σκοπό να φέρουμε Μπαρμπαρούσηδες. Αν δεν συμπληρωθεί η ΑΜΚ, τότε θα επανέλθουμε» είπε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Φαϊζάλ. Τον Παναθηναϊκό θέλει για αντίπαλο της Φέγενορντ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο προπονητής της ομάδας Ρόναλντ Κούμαν. «Θα προτιμούσα τους Ελληνες. Ισως είναι ακόμη επηρεασμένοι από το Euro 2012» δήλωσε.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα