Σαν ξυπόλητος πρίγκιπας

Οι πρίγκιπες στην Παιανία είναι επίκαιροι αυτή την εποχή και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τούς περιμένουν, όταν συζητούν στις προπονήσεις, μήπως τελικά καταφέρουν ν’ αντικρίσουν το χρώμα του χρήματος.

Ο «πράσινος» πρίγκιπας στο χόρτο πάντως, που υποσχέθηκε πολλά την περασμένη εβδομάδα με την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε χτες στη Βέροια ξυπόλητος! Και είναι στα αλήθεια λογικό να απορεί κανείς ποιοι τελικά ήταν αυτοί που φόρεσαν τα άσπρα χτες. Το φύλλο αγώνα έλεγε οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όμως στο γήπεδο έδειξαν ότι δεν ήξεραν πού βρίσκονται και για ποιον λόγο στη διάρκεια του αγώνα που έγραψε τον διασυρμό από τη Βέροια με 3-0. «Ηταν η χειρότερη εμφάνισή μας φέτος. Ημασταν κατώτεροι του αναμενόμενου. Δεν αρχίσαμε καν το παιχνίδι. Πρέπει να συνέλθουμε» είπε ο Μαρίνος, ζητώντας «ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Βάση της ιστορίας του δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση» κατέληξε, σχολιάζοντας την τρίτη ήττα από νεοφώτιστο, έπειτα από εκείνες στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό και στα Χανιά από τον Πλατανιά. Ο Ρότσα ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, λέγοντας: «Ημασταν πολύ κατώτεροι και δεν αντιδράσαμε».

ΕΡΑΝΟΣ

Στην ΑΕΚ (όπως και στον Παναθηναϊκό…) αναζητούνται χρήματα και ανέλαβε πλέον η «Ορίτζιναλ» να τα βρει και να τα μαζέψει με έρανο. Προετοιμάζοντας ταυτόχρονα συνάντηση με Αδαμίδη και Νικολαΐδη, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις επαφές που θα αποκαλύψουν τις ευθύνες όλων. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, που βρέθηκε χτες στο ΟΑΚΑ, στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια συμμετέχοντας οικονομικά και επιθυμώντας -όπως είπε- να παραμείνει κοντά στους φίλους της ομάδας. «Οι περισσότεροι δεν θα περνούσαμε ούτε έξω από την πόρτα της ΑΕΚ» είπε ο Μιχάλης Παυλής, ενώ ο mvp του αγώνα Ανδρέας Σταματής υπόσχεται: «Θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας». Ο Λίνεν πάντως έλεγε ότι δεν πρέπει η ΑΕΚ να πάρει δανεικούς από άλλες μεγάλες ομάδες και ότι μπορεί η ομάδα του να «σκοτώσει» τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο!

ΑΗΤΤΗΤΟΣ

Ο Ολυμπιακός τελείωσε αήττητος τον πρώτο γύρο, όπως και η σπουδαία ομάδα της σεζόν 1973-1974, ενώ το στίγμα τους έδωσαν και οι παλαίμαχοι στον ετήσιο αγώνα αγάπης εναντίον των ρεπόρτερ της ομάδας για το Χατζηκυριάκειο, που τελείωσε με νίκη των βετεράνων 8-1. Την ίδια ώρα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Βασίλης Τοροσίδης θα υπογράψουν νέα συμβόλαια και θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό. «Είναι παίκτες που έχουν προσφέρει και είναι απαραίτητοι στην ομάδα» δήλωσε.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται από τον ΠΑΣ στη δύσκολη έδρα των Ιωαννίνων.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα