Κόσμος πάει κι έρχεται (;)

Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ αναμένονται τις εορταστικές ημέρες στον Παναθηναϊκό. Οι σημερινές αποφάσεις, που υποχρεωτικά λόγω των οικονομικών δεδομένων θα λάβει η διοικούσα επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει για δεύτερη φορά τις τελευταίες τέσσερις ημέρες για τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές, θα καθορίσουν το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν, με τα ονόματα που θα συζητηθούν να οριστικοποιούνται μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της «Α Bola» στην Πορτογαλία αναφέρει ότι οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 28χρονου Περουβιανού στόπερ Αλμπέρτο Ροντρίγκες, που αγωνίστηκε την τελευταία τετραετία στην Μπράγκα, πήγε πέρυσι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και κατέληξε στη Ρίο Αβε. «Η ελληνική ομάδα ψάχνει παίκτη για να ενισχύσει την άμυνά της. Θα μπορούσε να γίνει εφικτή η μεταγραφή μόνο στην περίπτωση που θα μείνει ελεύθερος ή θα δανειστεί. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας και δεν μπορεί να αγοράσει» καταλήγει το δημοσίευμα με αφορμή και το ταξίδι του Ελευθεράκη στην Ιβηρική. Πάντως, ο συνεργάτης του Αλαφούζου υποστηρίζει ότι δεν είδε κάτι ενδιαφέρον.

Οι επαφές του ατζέντη του Χριστοδουλόπουλου με τη Σαμπντόρια οι πληροφορίες λένε ότι συνεχίζονται και στο «τριφύλλι» περιμένουν τις επόμενες ημέρες επίσημη κρούση. Ο γενικός διευθυντής της Σαμπντόρια Κάρλο Οστι διέψευσε πάντως τα σχετικά δημοσιεύματα. Την Πέμπτη αναμένεται και ο Γιοχέι Καζιγιάμα προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις. Αγνωστο πάντως παραμένει πότε θα χρησιμοποιηθεί, αφού η έκδοση του γαλλικού διαβατηρίου του Σο αργεί και θα πρέπει πρώτα να αδειάσει θέση στην πεντάδα των ξένων. Οι «πράσινοι» έχουν δώσει προτεραιότητα στην αποχώρηση του Φορναρόλι, καθώς η υπόθεση του Λέτο αργεί.

Εν τω μεταξύ, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα άναψε πράσινο φως για τον Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα και οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Αργεντινού. Ο τεχνικός των «πρασίνων» θεωρεί θετικό ότι μιλούν την ίδια γλώσσα. Σε πρώτη φάση θα γίνουν προσπάθειες για συμφωνία το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του και με βάση αυτό θα πιέσουν τον ΠΑΣ να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο με μικρά ανταλλάγματα, προκειμένου να μην τον χάσει δωρεάν τον Ιούνιο.

Ο Σπυρόπουλος μένει έως το καλοκαίρι, οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι φλερτάρει με τη Λόκερεν. Η ρουμανική ιστοσελίδα www.ziare.com φέρνει τον Βύντρα στο στόχαστρο της Στεάουα Βουκουρεστίου, εφόσον ο Ελληνας αμυντικός μείνει ελεύθερος.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα