Στην άκρη! Περνά η Τζάκρη!

Τι να πρωτοθαυμάσεις σ’ αυτήν τη γυναίκα. Τα γάργαρα ελληνικά της που από τα χειλάκια της ηχούν σαν τη γλώσσα των Κλίνγκον*; Το γούστο της, το οποίο έχει επηρεάσει την λινατσοαγορά των Αφρικανών πραματευτάδων της Ερμού; Το ακάματο έργο της στο υπουργείο Εσωτερικών, όταν μεσουρανούσε η εθνοσωτήριος του ΓΑΠ;

Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν είναι άξιο λόγου συγκρινόμενο με την αυθεντική καλλονή της. Ενα πικοσεκόντ να τη δεις στην τηλεόραση, όπως είχαν τη χαρά τις προάλλες οι πελάτες του Γιάννη Πρετεντέρη στην «Ανατροπή», και θα μείνεις σέκος. Οπως είχαν μείνει με το στόμα ορθάνοιχτο οι Πόντιοι, όταν την αντίκρισαν να καταθέτει στεφάνι για τη γενοκτονία των συντοπιτών τους από τους Τούρκους. Στο ένα χέρι η Ντόνκα (χαϊδευτικό) κρατούσε το στεφάνι και στο άλλο το Λουί Βιτόν τσαντικό της (φωτό 2). Κατόπιν παρακλήσεως δισεκατομμυρίων οπαδών της, παρατίθεται το σχετικό στιγμιότυπο καθώς και άλλες φωτό της κ. Τζάκρη για να τις κάνετε πόστερ στα δωμάτιά σας.

– Σύμφωνα με τη wikipedia η γλώσσα Κλίνγκον είναι τεχνητή και χρησιμοποιείται «από τους φανταστικούς Κλίνγκονς στο σύμπαν του “Σταρ Τρεκ”. Σχεδιάστηκε προσεγμένα από τον Μαρκ Οκραντ για να μοιάζει με “εξωγήινη” και έχει έναν αριθμό από τυπολογικά ασυνήθιστα χαρακτηριστικά. Ο βασικός ήχος της γλώσσας, μαζί με μερικές λέξεις, επινοήθηκε για πρώτη φορά από τον ηθοποιό Τζέιμς Ντούχαν («Scotty») για το “Star Trek: The Motion Picture”».

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα