Ο Λοβέρδος θυμήθηκε τα κλάματα και ο Ευθυμίου τις προειδοποιήσεις

Με δύο χρόνια καθυστέρηση, το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξορκίζουν την ώρα και τη στιγμή που έβαλαν τη χώρα στο ΔΝΤ.Μέχρι και που… έκλαιγαν, μάθαμε χθες, όπως εκμυστηρεύτηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε τηλεοπτική του συνέντευξη (ΑΝΤ1), δίνοντας πάντως παράλληλα την έγκρισή τους στην καταδικαστική για τη χώρα εξέλιξη. «Υπήρχε συνάδελφος που έφυγε από το υπουργικό συμβούλιο με κλάματα για να μην μπούμε στο ΔΝΤ» τόνισε ο πάλαι ποτέ θερμός υποστηρικτής της πρωτοβουλίας του Γιώργου Παπανδρέου, διευκρινίζοντας ωστόσο -προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- ότι δεν ήταν ο ίδιος, αφού δεν συνηθίζει να κάνει τέτοια πράγματα.

Κατόπιν εορτής, το ιδρυτικό μέλος της ΡΙΚΣΣΥ -πλέον- ομολογεί ότι η φράση «λεφτά υπάρχουν» δημιούργησε αμηχανία στην ελληνική κοινωνία, ενώ διατυπώνει την πρόταση «να ξεμπλοκαριστούμε από το ΔΝΤ, που μας προκαλεί συνεχώς προβλήματα».

Ακόμη ένας πρώην υπουργός που… βρήκε ξαφνικά τη μνήμη του είναι ο Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος αφήνει να διαρρεύσει η διαφωνία του με την απόφαση του τότε πρωθυπουργού, στον οποίο φέρεται να είπε στις 22 Απριλίου του 2010: «Πρόεδρε, μην επιτρέψεις να τεθεί η Ελλάδα υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ. Αν συμβεί, να ξέρεις ότι αυτό θα είναι το τέλος της χώρας, της παράταξης και το δικό σου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα