Ρώσικη ρουλέτα με Μασάντο

Πόρτα στη Λοκομοτίβ Μόσχας για την παραχώρηση του Πάουλο Μασάντο έριξε ο Ολυμπιακός, ωστόσο, με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία ολοκληρώνεται απόψε, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. «Εγινε πράγματι μια εξαιρετική πρόταση από τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την αγορά του, την οποία και απορρίψαμε. Δεν γνωρίζω και δεν αποκλείω οι Ρώσοι να επανέλθουν κάποια στιγμή στο μέλλον» παραδέχθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η «SportExpress», η πρόταση ήταν ύψους 5.000.000 ευρώ, με τους διοικούντες της Λοκομοτίβ να προτίθενται να ανεβάσουν την προσφορά τους. Αλλα ρωσικά ΜΜΕ έβαλαν αργά χθες στο κόλπο της απόκτησης του Πορτογάλου μέσου και την Ντιναμό.

Πάντως, το φλερτ ανάμεσα στις ομάδες της Μόσχας και τον Μασάντο κρατάει χρόνια. Τον Ιούλιο του 2011, ο 24χρονος τότε παίκτης της γαλλικής Τουλούζ ήταν διακαής μεταγραφικός πόθος της ΤΣΣΚΑ, ενώ πέρυσι, λίγο προτού ντυθεί στα ερυθρόλευκα, απασχόλησε έντονα (όπως και τώρα) τις Ντιναμό και Λοκομοτίβ.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας επιθυμούν να κλείσει το θέμα, μια και ο Μίτσελ Γκονζάλεθ έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Μιλάω καθημερινά με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Χουάνχο Λορένθο για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Το κλαμπ δεν θέλει μονάχα το πρωτάθλημα, θέλει να έχει καλύτερη παρουσία και στην Ευρώπη» επισήμανε σε συνέντευξή του στη «Marca» ο Ισπανός τεχνικός, ενώ ερωτηθείς για το αν το καλοκαίρι θα πιάσουν Λιμάνι ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του είπε: «Δεν το ξέρω. Προς το παρόν αναλύουμε, ψάχνοντας ένα ρόστερ 25 παικτών, ενώ παράλληλα μελετούμε δανεισμούς και αποδεσμεύσεις. Σκεφτόμαστε να έρθει ένας αριθμός ποδοσφαιριστών μεταξύ έξι και οκτώ και να μη γυρίσουμε την πλάτη μας σε κανέναν. Βέβαια, δεν παραβλέπουμε την οικονομική κρίση».

Υπενθυμίζεται ότι κλεισμένοι εδώ και καιρό για το καλοκαίρι είναι οι Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα), Ολαϊτάν (Βέροια), ενώ στο ρόστερ θα ενσωματωθεί και ο Σάμαρης, ο οποίος έχει αποκτηθεί σχεδόν έναν χρόνο πριν, όμως παρέμεινε στον Πανιώνιο. Επίσης, παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται και ο Λεάντρο Σαλίνο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος από την Μπράγκα και, όπως υποστήριξε και χθες η πορτογαλική «A’ Bola», έχει ήδη απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες σε πρόταση για τριετές συμβόλαιο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ευκαιρία για να ξεκουραστεί θα έχει ο Βλαχοδήμος, αφού έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό (20.00, OTE Sport 3) παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ, στα Γιάννενα. Δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι Ντιακιτέ, Μοντεστό (δεν υπολογίζονται), Φουστέρ, Πάντελιτς (ανέτοιμοι), Πίνο (βρίσκεται σε «καραντίνα»), καθώς και ο Λυκογιάννης που θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων του συλλόγου αύριο εναντίον της Αντερλεχτ για το NextGen Series. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ: Μέγερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βέργος, Βούρος.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα