Το σεντόνι δένει τον Φάμπρι

Την ηρεμία της ομάδας προτάσσουν στον Παναθηναϊκό αυτήν την ώρα, γι’ αυτό και υποστηρίζουν με δημόσιες τοποθετήσεις πλέον την προσπάθεια του Φάμπρι να βάλει την ομάδα στα πλέι οφ. Η δικαιολογημένη κίνηση των ανθρώπων της ΠΑΕ δεν μπορεί ωστόσο να διαψεύσει τις σκέψεις που υπάρχουν στους διοικούντες για τον προπονητή που θα τον διαδεχθεί το καλοκαίρι. Οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Ισπανός άλλωστε εστιάζονται αποκλειστικά σε δύο συγκεκριμένα πράγματα. Στην είσοδο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης σε αυτά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν με άλλον προπονητή. Οι υποψήφιοι είναι αρκετοί και ένας εξ αυτών ήταν και παραμένει ο Σάκης Τσιώλης, όπως έγραψε και η «δημοκρατία» χθες, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες το καλοκαίρι. Η διοίκηση έσπευσε χθες να διαψεύσει με τρόπο κατηγορηματικό τις αποκαλύψεις των μέσων για τον συγκεκριμένο τεχνικό.

«Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον Σάκη Τσιώλη. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή» δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξή του και η ΠΑΕ ακολούθησε με ανακοίνωση: «Η ομάδα έχει προπονητή, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη. Ολα τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι εκ του πονηρού και στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της ομάδας». Επίσημες επαφές προφανώς και δεν υπάρχουν, όπως είπε άλλωστε και ο ίδιος ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, χωρίς όμως να τελειώνει το θέμα. «Επίσημα δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αλλά υπάρχει ενδιαφέρον από δύο, τρεις ομάδες. Εγώ είμαι εδώ, στον Αστέρα, και το μυαλό μου τώρα είναι μόνο στο Κύπελλο. Τα υπόλοιπα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι». Ακόμη ένα όνομα που απασχολεί είναι του Πάολο Σόουζα, που πέρασε από τον Παναθηναϊκό στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ενώ η περίπτωση του Πέδρο Εμάνουελ της Ακαδέμικα «παίζει» πάντα δυνατά, αφού υπάρχει μια καταρχήν προφορική συμφωνία.

Τη λύση Φιγκερόα προκρίνει ο Φάμπρι για το αρχικό σχήμα στην Τούμπα στον σημαντικό βαθμολογικά αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Τοτσέ δεν μπήκε ούτε χθες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Ισπανός δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ξανά δίπλα στον Σο τον Τριανταφυλλόπουλο (ο Βιτόλο είναι τιμωρημένος), αφού δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του νεαρού στον ρόλο του ανασταλτικού χαφ κόντρα στην Κέρκυρα και θέλει να μεταθέσει εκεί τον Ζέκα. Ο Εσπάρθα θα περάσει πίσω από τον φορ που θα επιλεγεί, με υποστηρικτές στα άκρα τους Μαυρία – Σισοκό. Στη χθεσινή προπόνηση επέστρεψε ο Κουίνσι και προπονήθηκε ατομικά, όπως και οι Φουρλάνος – Ταμπάκης, ενώ απουσίαζε ο Μπουμσόνγκ λόγω ίωσης. Το τεχνικό επιτελείο παρακολουθεί καθημερινά αγώνες του ΠΑΟΚ σε dvd, μελετώντας την ανάπτυξη και την ανασταλτική λειτουργία του Δικεφάλου του Βορρά και πώς θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να τις εξουδετερώσει.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα