Στην αναζήτηση συμμάχων

Για ανάγκη συμμαχίας των ομάδων που επιθυμούν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς -όπως δήλωσε- εξακολουθεί να υφίσταται το παρασκήνιο, έκανε λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis Radio 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» με τον Γιώργο Μπούζο. «Τη συμμαχία ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και οποιασδήποτε άλλης ομάδας έχει τους ίδιους στόχους, να κερδίζουν με το σπαθί τους, τη θεωρώ δεδομένη. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ζητούν ισοτιμία και σωστούς κανόνες, και πρέπει να συνεργαστούν προς την κατεύθυνση της κάθαρσης. Οταν το ποδόσφαιρο είναι προβλέψιμο και φτάνουμε να ξέρουμε ποιος θα κερδίσει, χάνει το ενδιαφέρον του» δήλωσε και αναφέρθηκε στο «καυτό» ζήτημα της παράγκας: «Είναι αυτονόητη η απάντηση. Το ξέρετε όλοι. Οχι απλώς υπάρχει παράγκα, αλλά υπάρχουν και κακουργηματικές πράξεις σε εξέλιξη».

Για τη «μονοκρατορία του Ολυμπιακού» και εάν αυτή στηρίζεται και σε εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου βοήθειες ισχυρίστηκε: «Αυτό είναι κάτι που το βλέπουν οι οπαδοί όλων των ομάδων, ακόμη και κάποιοι του Ολυμπιακού. Είναι μια παράδοση που έχει ξεκινήσει από τον κύριο Κόκκαλη», ενώ για πιθανό ραντεβού με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δήλωσε: «Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει, αλλά δεν έχω σημάδια ότι μια τέτοια προσπάθεια θα είχε επιτυχία».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε ότι θα δει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ από τις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη. «Είναι ντέρμπι το παιχνίδι, η μητέρα μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή. Τον έχω συναντήσει τον κ. Σαββίδη και μου έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που έχει βρει έναν τόσο σοβαρό επενδυτή. Εξυγιαίνεται μια ομάδα και έτσι ανεβαίνει το επίπεδο, γιατί τα μονοπώλια δεν κάνουν καλό ποτέ». Για την επιστροφή στη Λεωφόρο δήλωσε: «Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος». Οσον αφορά τη μείωση του μπάτζετ είπε: «Πρέπει να πάμε σε μοντέλο με χαμηλό κόστος. Η φιλοδοξία μας είναι, πάντως, να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα».

Ο Φάμπρι σε συνέντευξή του στη Nova δήλωσε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει καλά απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Εχουμε όλη τη θέληση, την όρεξη και την αισιοδοξία για να τα καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο» είπε, συμπληρώνοντας για ενδεχόμενη αντικατάστασή του: «Ζω την κάθε στιγμή». Ο Ισπανός θα στερηθεί τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, καθώς ένιωσε πόνους στον μηνίσκο και δοκίμασε στη θέση του τον Τριανταφυλλόπουλο, ενώ χρησιμοποίησε δίπλα στους Σο και Ζέκα και τον Καζιγιάμα. Πιθανή ενδεκάδα: Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σο, Ζέκα, Μαρίνος, (Καζιγιάμα), Σισοκό, Εσπάρθα, Φιγκερόα.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα