«Τίτλους με τα ερυθρόλευκα»

Την ώρα για να φορέσει τα αγαπημένα του ερυθρόλευκα και να πατήσει το χορτάρι δεν βλέπει ο Αλεχάντρο Νταμιάν Ντομίνγκες. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σεζόν κατά τη χθεσινή επίσημη παρουσίασή του, ενώ τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή τον κέρδισε το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, παρά τις προτάσεις που είχε από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων από την ισπανική Μάλαγα και τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να πατήσω το γήπεδο, να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή να εκπληρώσουμε τους στόχους μας» υποστήριξε αρχικά ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ενα επιπλέον κίνητρο για εμένα είναι ότι θα συνεχίσω να φορώ τα ερυθρόλευκα και για αυτά τα χρώματα θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο. Αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία και γιατί η νέα μου ομάδα αγωνίζεται μόνιμα στο υψηλότερο επίπεδο».

Για τις προτάσεις που αρνήθηκε ο πρώην παίκτης της Βαγιεκάνο επισήμανε ότι «δεν ήταν μόνο η πρόταση της Μάλαγα», ενώ για το αν είχε έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ότι «ναι, είναι αλήθεια. Και όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με άλλες ομάδες. Δεν δίστασα καμία στιγμή και δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου να έρθω στον Ολυμπιακό». Ο «Τσόρι» επέλεξε να φορά το νούμερο 35, το οποίο είχε και στη Ρίβερ Πλέιτ την τριετία 2001-2004.

Μετά τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ντομίνγκες μετέβη στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», ξεναγήθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ βρέθηκε και στον χώρο όπου πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας. Να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση τον 32χρονο παίκτη συνόδευσαν η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους, Αγκουστίν και Μπαουτίστα, ενώ από πλευράς «ερυθρολεύκων» το «παρών» έδωσαν τόσο οι Πιερ Ισά και Χουάν Χοσέ Λορένθο όσο και ο Γιάννης Βρέντζος. Μάλιστα, ο τελευταίος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ προανήγγειλε ότι «θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ».

Θέλει Σισοκό

Σειρά πλέον παίρνει ο Μόργκαν Αμαλφιτανό, του οποίου η μεταγραφή από τη Μαρσέιγ βρίσκεται σε καλό δρόμο, και έπειτα αναμένεται να πέσει το βάρος στην απόκτηση αμυντικού χαφ. Η περίπτωση του Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζεται ζεστά από τους Πειραιώτες, ενώ δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του 28χρονου «κόφτη» Βάλτερ Γκαργκάνο. Οσο για τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Γιάννη Φετφατζίδη και τα σενάρια που τους θέλουν να παραχωρούνται δανεικοί, άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου τόνισαν ότι ο προπονητής Μίτσελ Γκονζάλεθ θα αποφασίσει αν θα φύγουν ή αν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Τέλος, για το ζήτημα του Ραφίκ Τζεμπούρ οι νταμπλούχοι ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση για τον παίκτη, ενώ επισήμαναν ότι ο «τρομοκράτης» δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα