Πίνει στην υγειά των κορόιδων!

Δεν πρόλαβε να μπει το καλοκαίρι και ο Γιώργος Παπανδρέου ήδη κατά την προσφιλή του συνήθεια ξεκίνησε τις διακοπές του παρέα με το αγαπημένο του… κανό. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τα πολυήμερα ταξίδια του ανά την υφήλιο αλλά και τα μαθήματα που παρέδιδε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού… κούρασαν τον πρώην πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να βρει από νωρίς φέτος καταφύγιο στη Σέριφο. Από τα μέσα Ιουνίου ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί, ενώ στο πλευρό του έχει και τη σύζυγό του Αντα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», εθεάθη πριν από δύο εβδομάδες σε γνωστή παραθαλάσσια ταβέρνα να τρώει μαζί με τη γυναίκα του ενώ ευρισκόμενος σε καλή διάθεση κερνούσε μπίρες κάποιους γνωστούς τους που κάθονταν σε παρακείμενο τραπέζι. Να σημειωθεί άλλωστε ότι εξαιτίας του πλήθους των επισκέψεών του εκεί οι σερβιτόροι τον αποκαλούν «κ. Γιώργο»!

Το καταφύγιο του κ. Παπανδρέου στο νησί, όπου έφτασε στις 15 Ιουνίου, βρίσκεται στην ακτή Λία (πρόκειται για μια όμορφη απομονωμένη παραλία πριν από τον Αγιο Σώστη στα ανατολικά του νησιού) και μάλιστα είναι φιλοξενούμενος στο πολυτελέστατο σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη. Αποτελεί ουσιαστικά μια οικία ησυχαστήριο, καθώς είναι αρκετά απομονωμένη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, έχοντας άμεση πρόσβαση στο απέραντο μπλε του Αιγαίου. Εκεί ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκει την ευκαιρία να κάνει τη γυμναστική του τρέχοντας κάθε πρωί, ενώ συχνά πυκνά πραγματοποιεί και τις γνωστές του αποδράσεις με το κανό. Οταν, πάντως, αποφασίζει να βγει εκτός σπιτιού -πάντα υπό τη συνοδεία της Αντας- οι αγαπημένοι του προορισμοί είναι οι ταβέρνες του νησιού και ειδικότερα το «Ουζερί της Καλής» στο Λιβάδι προκειμένου να απολαύσει φρέσκο ψάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σέριφος αποτελεί αγαπημένο προορισμό όλης της οικογένειας Παπανδρέου, αφού πέρυσι στο νησί εθεάθη να παραθερίζει και ο αδελφός του Νίκος μαζί με Αμερικανούς φίλους του. Μεταξύ των άλλων ήταν και ο Μπράντι Κίσλινγκ, πρώην γραμματέας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και τώρα στέλεχος του γραφείου των Δημοκρατικών στην Ελλάδα, ο οποίος παλαιότερα είχε καταγγείλει ότι οι υποκλοπές στη χώρα μας έγιναν για λογαριασμό των ΗΠΑ.

Μάλιστα, στο ίδιο νησί αλλά σε άλλη περιοχή βρίσκεται και το εξοχικό «του κηπουρού του και πρώην τσάρου της οικονομίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τώρα όμως έχει άλλες σκοτούρες εν όψει της παραπομπής του για τη “λίστα Λαγκάρντ”». Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια βίλα χτισμένη όλη από πέτρα, η οποία διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια με ατομικά μπάνια το καθένα, τέσσερα εκ των οποίων έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ενώ στο ανώτερο επίπεδο διαθέτει έναν ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Αλέξανδρος Διαμάντης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα