Κρυφές συνομιλίες Ακη με εκπλήξεις!

Δύο ηχητικά αποσπάσματα με συνομιλίες που φέρεται να είναι μεταξύ του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου και του πρώην γενικού γραμματέα Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκου διέρρευσαν στο διαδίκτυο, σε γνωστό ιστότοπο ανάρτησης βίντεο. Και οι δύο, προσωρινά κρατούμενοι των Φυλακών Κορυδαλλού, αυτή την περίοδο κάθονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κατηγορούμενοι για «χρυσές μίζες» από εξοπλιστικά προγράμματα. Μάλιστα, το πρόσωπο που «ανέβασε» τα δύο ηχητικά «ντοκουμέντα» προαναγγέλλει την ανάρτηση και τρίτου βίντεο, με αναφορές σε τρανταχτά ονόματα!

Τα ηχητικά ντοκουμέντα βρίσκονται στον δημοφιλή ιστότοπο YouTube και ειδικότερα στο κανάλι «akis tzo». Ο συγκεκριμένος λογαριασμός δημιουργήθηκε στις 5 Ιουλίου, οπότε και ανέβηκε το πρώτο βίντεο, ενώ το δεύτερο αναρτήθηκε τρεις ημέρες μετά, στις 8 Ιουλίου. Σημειώνεται ότι οι συνομιλίες αναφέρονται στην ουσία της πολύκροτης υπόθεσης που αυτό το διάστημα εκδικάζεται, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται πότε έχουν πραγματοποιηθεί.

Σίγουρα πάντως λαμβάνουν χώρα σε χρόνο που ήδη έχει ανοίξει δικαστικά η διερεύνηση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και μάλιστα οι δύο άνδρες φέρεται στο ένα από τα δύο βίντεο να προβληματίζονται για το τι μέλλει γενέσθαι με τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσής τους. Αυτή η συνομιλία (για την οποία ο χρήστης akis tzo προαναγγέλλει ότι θα υπάρξει συνέχεια) κόβεται σε σημείο που φέρεται ο Γιάννης Σμπώκος να λέει στον Ακη Τσοχατζόπουλο για φωτοτυπίες που στέλνονται κάθε δύο ημέρες με στοιχεία για εταιρίες. Από τους εξωτερικούς ήχους που ακούγονται η συνομιλία των δύο ανδρών πιθανότατα πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο. Στη δεύτερη συνομιλία τους φέρεται επίσης να βρίσκονται έξω και να συνομιλούν για θέματα υγείας του Γιάννη Σμπώκου αλλά και για την υπόθεση με τις ανακριβές δηλώσεις «πόθεν έσχες» του Ακη Τσοχατζόπουλου. Ο πρώην υπουργός έχει ήδη απολογηθεί γι’ αυτήν την υπόθεση, όπως προκύπτει από τη συνομιλία.

Μένει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες Αρχές κατά πόσο τα «ντοκουμέντα» είναι γνήσια και, εάν ναι, κάτω από ποιες συνθήκες και από ποιον καταγράφηκαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα