Αλγερινοί πάνε κι έρχονται

Μεταγραφική αντεπίθεση ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό! Οι εξελίξεις τρέχουν, με τους «ερυθρολεύκους» που βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό να αισιοδοξούν ότι εντός της εβδομάδας θα προβούν και σε ανακοινώσεις. Παράλληλα, σε αλγερινούς… ρυθμούς εξακολουθούν να κινούνται στον Πειραιά, με τους Ραφίκ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο και, αντίθετα, τον Καρλ Μεντζανί να πλησιάζει.

Μπορεί ο τελευταίος να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Μονακό που πραγματοποιείται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, ωστόσο οι προσθήκες που έγιναν στους Μονεγάσκους είναι πολύ πιθανό να τον απομακρύνουν από το πριγκιπάτο. Εκεί ποντάρουν και οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που πιέζουν τις τελευταίως ώρες τους Γάλλους για να τους παραχωρήσουν τον 28χρονο Αλγερινό αμυντικό (αγωνίζεται και ως κόφτης). «Ξέρω ότι μιλάνε οι ομάδες για μένα. Δεν ξέρω ωστόσο σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Εχω μιλήσει με τους Αμπντούν, Τζεμπούρ και μου έχουν πει τα πάντα για τον Ολυμπιακό» δήλωσε ο Μεντζανί. Πάντως, στην περίπτωση που ο Μεντζανί τελικά φορέσει τα ερυθρόλευκα δύσκολο θεωρείται να συνυπάρξει με τους συμπατριώτες του. Κι αν για τον Τζεμπούρ είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (αναμένεται τις επόμενες ώρες να αποφασίσει πού θα μετακομίσει), παρελθόν, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει και ο Αμπντούν. Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα κανένας παίκτης που δεν θέλει να παίζει σε αυτήν και όσοι βρίσκονται στο ρόστερ θα δίνουν το 200%.

Υπογραμμίζουν επίσης ότι οι αντικαταστάτες όσων αποχωρήσουν θα είναι καλύτεροι παίκτες. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη φουλάρει και είναι κοντά στο να κλείσουν και τα υπόλοιπα ανοιχτά τους μέτωπα (εκείνα του επιθετικού, του επιτελικού μέσου, αλλά και του αμυντικού μέσου).

Δημοσιεύματα από την Τουρκία ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Γαλατασαράι Ουνάλ Αϊσάλ πρότεινε σε συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει τον Σουηδό επιθετικό της ομάδας του, τον Γιόχαν Ελμάντερ. Ο 32χρονος Σουηδός επιθετικός είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται ζεστά, ενώ στο προσκήνιο έχει έρθει τις τελευταίες ώρες και το όνομα του ελεύθερου Χαβιέρ Σαβιόλα. Στη λίστα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Πέτριτς. Ο Ολυμπιακός διέψευσε ωστόσο ότι ασχολείται με τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, μια και η γαλλική Ναντ αξιώνει περίπου 3.000.000 ευρώ για να να τον παραχωρήσει. Σε ό,τι έχει να κάνει την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ο 23χρονος Γκανέζος μέσος Ραμπιού φέρεται ότι είναι ο «εκλεκτός» για να καλύψει την θέση του κόφτη.

Στόχος είναι στο φιλικό με τη Λίβερπουλ στις 3 Αυγούστου να έχει συμπληρωθεί το… παζλ του ρόστερ. Εκτός κι αν προκύψει κάποια ευκαιρία έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Στο μεταξύ, στη Νοβάρα (του Γιώργου Κατίδη) με μεταγραφή παραχωρείται ο Γιάννης Ποτουρίδης, ενώ ο Πέταρ Γκρμπιτς θα παίξει ως δανεικός για μια σεζόν στην Παρτιζάν.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα