Βούτηξε προς τον θάνατο δακρυσμένος

Σοκ στην Εδεσσα από την αυτοκτονία 70χρονου, ο οποίος έπεσε στους καταρράκτες! Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού είδαν τον ηλικιωμένο να στέκεται στην άκρη του γκρεμού, να μοιρολογεί και μετά να βουτά στους ορμητικά νερά! Τι κι αν του φώναζαν οι περαστικοί να μην κάνει το μετέωρο βήμα, που θα τον οδηγούσε στο θάνατο. Ο 70χρονος ήταν αποφασισμένος…

Η μαρτυρία ενός εργαζομένου στο εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στους καταρράκτες, ο οποίος είδε τον 70χρονο προτού πέσει στους καταρράκτες, σοκάρει.

«Είδα τον άντρα να στέκεται στο σημείο του ποταμού που πέφτει στο γκρεμό. “Μην το κάνεις αυτό, δεν αξίζει. Μην το κάνεις” του φώναζα εγώ και οι πελάτες του καταστήματος. Αυτός άρχισε να μοιρολογεί. Ελεγε από μέσα του κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίναμε. Βλέπαμε όμως τα δάκρυα στα μάτια του. Δύο με τρία λεπτά κάθισε σε εκείνο το σημείο. Εμείς δεν σταματούσαμε να του φωνάζουμε ότι δεν αξίζει να κάνει αυτό που σκεφτόταν. Προσπαθούσαμε να τον μεταπείσουμε. Προτού προλάβουμε να κάνουμε οτιδήποτε άλλο, έπεσε στους καταρράκτες και χάθηκε στα νερά» περιέγραψε ο υπάλληλος.

Η αυτοκτονία προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Στο σημείο από όπου ο 70χρονος βούτηξε στους καταρράκτες έφτασε Αστυνομία και Πυροσβεστική. Χρειάστηκε να περάσουν τουλάχιστον δύο ώρες για να μπορέσουν να εντοπίσουν το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου.

Η Αστυνομία κάνει έρευνες για να εξακριβώσει τους λόγους για τους οποίους ο ηλικιωμένος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τρόπο.

Την έρευνα ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εδεσσας, που αναζητούν στοιχεία για τους λόγους που οδήγησαν τον άντρα στην αυτοκτονία. Πάντως, από τα πρώτα στοιχεία, δεν βρέθηκε σημείωμα στο οποίο να δίνεται κάποια εξήγηση.

Νίκος Πιτσιακίδης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα