Ετοιμη η προκήρυξη για τις 500 θέσεις της μεταβατικής Δημ. Τηλεόρασης

Προθεσμία λίγων ημερών για να αποκατασταθεί η ελεύθερη πρόσβαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, να είναι εφικτή η εκπομπή σήματος από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και παράλληλα να προχωρήσει άμεσα η προκήρυξη 2.000 θέσεων εργαζομένων για τον μεταβατικό φορέα έδωσε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής στους εργαζομένους της ΕΡΤ μετά τη νέα συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα.

Δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εξακολουθούν να βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο, στον μεταβατικό φορέα θα χρησιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις της Κατεχάκη αλλά και τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Τύπου στη Συγγρού, καθώς μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα η ΔΤ θα μετακομίσει από το ιδιωτικό στούντιο ΤV-Εψιλον της Παιανίας.

Στην πρώτη φάση θα προσληφθούν 500 άτομα και τα υπόλοιπα 1.500 μόλις ολοκληρωθεί η μετακόμιση στην Αγία Παρασκευή. Η προκήρυξη θα αφορά υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων, οι αιτήσεις θα κατατίθενται ηλεκτρονικά, ενώ για την εξέταση των φακέλων θα συσταθεί ειδική επιτροπή. Οσοι επιλεγούν θα υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις.

Φήμες θέλουν τη νέα συνάντηση του Παντελή Καψή με τους εργαζομένους να έγινε μετά τις αντιδράσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το ύψος των αποζημιώσεων που φτάνει στα 80.000.000 ευρώ. Οι εργαζόμενοι δήλωσαν δημόσια ότι δεν θέλουν τις αποζημιώσεις τους αλλά τις δουλειές τους και ότι προτιμούν να εργαστούν στην ΕΡΤ Α.Ε. έως τον Νοέμβριο βγάζοντας κανονικό πρόγραμμα μέχρι να ανοίξει η ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Χθες το απόγευμα ο αρμόδιος υφυπουργός για τη Δημόσια Τηλεόραση Π. Καψής συναντήθηκε και με εκπροσώπους της ΕΒU.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα