Και ονειροσυλλέκτης ο Mr. ΣΕΒ

Να πάψει να ισχύει η παλαιότερη φράση του μακαρίτη βιομηχάνου Μποδοσάκη («είμαστε με το γκουβέρνο») ήθελε πρόσφατα, όπως γράφτηκε, ο σημερινός πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, ο οποίος, εκτός των άλλων, είναι και συλλέκτης έργων τέχνης. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών δεν θαυμάζει μόνο τα τεράστια έργα που χρειάζονται και ένα διαμέρισμα (το καθένα) για να τα φυλάξεις. Του αρέσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, έγινε -επιτέλους- ενιαίο κόμμα! Εμπλεος ενθουσιασμού ο πρόεδρος του δ.σ. του ΣΕΒ (όπως, νομίζουμε, και η Γιάννα, προσφάτως), δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώσει τη χαρά του για όσα πράττει, διαπράττει ή επαγγέλλεται ότι (δεν) θα διαπράξουν ο Αλέξης και η παρέα των «συνιστωσών», που τώρα έγιναν κόμμα και προηγούνται και σε μια δημοσκόπηση!

Ετσι, με το που άκουσε ο κ. Δασκαλόπουλος ότι ο Αλέξης πέτυχε να κάνει κόμμα τα… αποκόμματα, κάθισε κι έγραψε μια επιστολή, στην οποία αναλύει πλήρως τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, διατυπώνει προτάσεις (δικές του) για έξοδο από την κρίση και, όπως λένε, «υπάρχει μια παράγραφος που έχει εντυπωσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ»!

Δεν έχει δοθεί από καμιά πλευρά στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της επιστολής. Ισως ο Αλέξης να τη φυλάει για κανένα «κυριακάτικο», από εκείνα που «στηρίζουν Σαμαρά», αλλά «ανοίγουν αγκαλιά» και στον Τσίπρα. Φυσικά, ο κ. Δασκαλόπουλος δεν είναι κουτός. Θα σκέφτεται «πού θα πάει; Κάποια στιγμή θα έλθει και ο Αλέξης στα πράγματα, ίσως και με μια κυβέρνηση που θα χρειάζεται το κάτι άλλο». Κι όταν ο πρόεδρος του ΣΕΒ σκέφτεται το «κάτι άλλο», ίσως να κάνει τη Γιάννα να θυμώνει! Ετσι είναι η (κατά φαντασίαν) πολιτική! Αλλά ο Δ. Δασκαλόπουλος ξέρει. «Προσέχουμε για να έχουμε», που λέει και η διαφήμιση… και βέβαια έχουμε μια ιδεολογία: το γκουβέρνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα