Κόβει ένα ένα τα φτερά!

Κόβει τις πτήσεις για Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο η Olympic Air, προκαλώντας αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες. Συγκεκριμένα, έως τις 13 Οκτωβρίου 2013 θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο με την Αθήνα, ενώ την 30ή Σεπτεμβρίου διακόπτει τις πτήσεις και προς Ρόδο.

Σε επιστολές που ήδη έχουν αποσταλεί από την εταιρία σε συνεργάτες (ταξιδιωτικούς πράκτορες) αναφέρονται τα εξής: «Αγαπητοί συνεργάτες, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 14η Οκτωβρίου 2013 οι πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη διακόπτονται. Για τα εισιτήρια της ΟΑ που έχουν ήδη εκδοθεί για ταξίδια μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να επιστρέφεται η αξία τους στο σύνολό της, απευθείας μέσω των GDS (Refund notice), εφόσον τουλάχιστον ένα κουπόνι ATH/HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv συμπεριλαμβάνεται. Επιπλέον, και για όσους επιβάτες με εισιτήριο ΟΑ (050), που περιλαμβάνει διαδρομή ATH-HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv, μετά τη 13η Οκτωβρίου 2013, και δεν επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία του εισιτήριου τους, μπορείτε να βρείτε παρακάτω τη διαδικασία επανέκδοσης των συγκεκριμένων εισιτηρίων σε πτήσεις της AEGEAN (A3). Με αυτή την ευκαιρία, η Olympic Air σάς ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία σας».

Ζημιά τόσο στις επιχειρήσεις της κεντρικής Μακεδονίας όσο και στον τουρισμό της θα προκαλέσει η απόφαση της Ολυμπιακής Αεροπορίας να διακόψει τις πτήσεις της στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα από τον Οκτώβριο, όπως επισημαίνει -με ανακοίνωσή της- η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα