Αρχίζει το ελληνικό Γούντστοκ!

«Πρωτοκλασάτα» ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, πάρτι και εκδηλώσεις για όλα τα… γούστα, κατασκήνωση στην πανέμορφη ελληνική φύση και δροσιά δίπλα στο ποτάμι. Για ακόμη μία φορά φέτος χιλιάδες νέοι από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δίνουν ραντεβού στο River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς, το οποίο πραγματοποιείται για 35η χρονιά!

Στις όχθες του Αλιάκμονα, σε απόσταση μόλις 22 χιλιομέτρων από την Καστοριά, κάθε χρόνο στήνεται ένα απέραντο, πολυήμερο ξεφάντωμα σε μια μαγευτική, καταπράσινη τοποθεσία στις παρυφές του Γράμμου, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Φέτος, το River Party ξεκινά την Τετάρτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 4 Αυγούστου, με… παρέλαση διάσημων καλλιτεχνών. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τους Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μάριο Φραγκούλη, Μπάμπη Στόκα, Στέλιο Ρόκκο, Αλκηστη Πρωτοψάλτη, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιάννη Χαρούλη, Κωστή Μαραβέλια, Μιχάλη Δέλτα, Πάνο Μουζουράκη, τα συγκροτήματα James, Goin Through και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες, που θα απογειώσουν τη διασκέδαση!

Χιλιάδες νέοι από ολόκληρη τη χώρα αλλά και από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά δίνουν κάθε χρόνο δυναμικό «παρών» στο διάσημο φεστιβάλ, που, εκτός από ατελείωτη διασκέδαση, περιλαμβάνει κατασκήνωση δίπλα στο ποτάμι, βουτιές στον Αλιάκμονα, χορό, διάφορα χάπενινγκ και παιχνίδια για ριψοκίνδυνους και μη.

Τις μέρες που διαρκεί το φεστιβάλ, ο περιβάλλων χώρος μετατρέπεται σε ένα απέραντο οργανωμένο κάμπινγκ, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και δραστηριότητες όπως πεζοπορία, flying fox, γέφυρα Nepal, τοξοβολία και αθλητικούς αγώνες.

Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να κατασκηνώσει κανείς στον χώρο αποτελεί η αγορά του πολυήμερου εισιτηρίου, ενώ στις 30 Ιουλίου, μία ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί ένα pre-opening party… γεμάτο εκπλήξεις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάσημο πλέον River Party ξεκίνησε οκτώ χρόνια μετά το αξέχαστο φεστιβάλ του Γούντστοκ, που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 1969. Οκτώ χρόνια αργότερα παιδιά Ελλήνων μεταναστών στην Αμερική διοργάνωσαν στις όχθες του Αλιάκμονα, στην Καστοριά, ένα πάρτι που γράφει επίσης ιστορία.

Αριστείδης Μάτιος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα