Ενας παππούς «μάλαμα»!

Γενναιόδωρος μέχρι την ύστατη ώρα απέδειξε πως ήταν γνωστός επιχειρηματίας της Κρήτης, ο οποίος δύο μέρες προτού αφήσει την τελευταία του πνοή αποφάσισε να πει το δικό του «ευχαριστώ» σε όσους ανθρώπους στάθηκαν δίπλα του, μοιράζοντας την περιουσία του, ύψους περίπου 15.000.000 ευρώ, σε συγγενείς αλλά και σε φίλους, ακόμα και στην αποκλειστική του νοσοκόμα!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 84χρονος επιχειρηματίας, που δεν καταγόταν από την Κρήτη, αλλά δραστηριοποιούνταν στο Ηράκλειο επί χρόνια, επέλεξε ένα άτομο που έχαιρε της απολύτου εμπιστοσύνης του για να δώσει, μετά θάνατον, τα «δώρα» του στους ανθρώπους που αγαπούσε. Μεταξύ αυτών, μεγάλο μερίδιο της «πίτας» των εκατομμυρίων ευρώ κατέληξε στη σύντροφό του, η οποία παρέμεινε στο πλευρό του επί πολλά χρόνια. Οπως αποκαλύφτηκε, μόλις μία μέρα μετά τον θάνατό του κατατέθηκε στον λογαριασμό της το χρηματικό ποσό των 785.000 ευρώ. Επιπροσθέτως, πριν από καιρό της είχε «γράψει» ένα διαμέρισμα που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου και η αξία του ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Πιο ξεχωριστή ωστόσο ήταν η χειρονομία του προς την αποκλειστική νοσοκόμα που τον φρόντιζε έως και την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτήν την περίπτωση έδωσε εντολή στο πρόσωπο που εμπιστευόταν να παραδώσει έναν φάκελο στη 40χρονη αλλοδαπή. Η γυναίκα -μητέρα τριών παιδιών, ένα εκ των οποίων σπουδάζει-, ανοίγοντας τον φάκελο, έμεινε άφωνη, καθώς διαπίστωσε ότι περιείχε επιταγή ύψους 55.000 ευρώ! Στον ίδιο φάκελο υπήρχε και ένα γράμμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα, πάντως, με την τοπική εφημερίδα «Πατρίς», η δωρεά του ασθενή που φρόντιζε προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση συναδέλφων της, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να της ζητήσουν να μην πατήσει ξανά το πόδι της στην περιοχή τους… Γι’ αυτόν τον λόγο η 40χρονη νοσοκόμα αποφάσισε να απέχει από τα καθήκοντά της έως ότου ηρεμήσουν τα πράγματα.

Κώστας Καντούνης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα