Εκανε έκπληξη με Αμπεΐντ

Οπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός επισπεύδει πια τις κινήσεις ενίσχυσης. Σε μαζικές ανακοινώσεις προχώρησαν χθες οι «πράσινοι», που θέλουν να παρουσιαστούν πιο ισχυροί, εν όψει της έναρξης των επίσημων (εγχώριων) υποχρεώσεων κι ενώ φέρεται ότι είναι κοντά οι Κροάτες Σίλντενφελντ και Πράνιτς. Το «τριφύλλι» λοιπόν, αφού πρώτα επισημοποίησε την έναρξη συνεργασίας με τον 21χρονο διεθνή αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό Νίκο Καρέλη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους Σπύρο Ρισβάνη, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, Βαγγέλη Αναστασόπουλο. Ακολούθως προέκυψε η έκπληξη με την ανακοίνωση της μεταγραφής του 21χρονου διεθνούς Αλγερινού χαφ Μεχντί Αμπεΐντ, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Νιούκασλ. Ο Αμπεΐντ, που είχε σκοράρει με πέναλτι στο περσινό φιλικό της Νιούκασλ με τον Ολυμπιακό, αποτελεί την έβδομη φετινή «πράσινη» μεταγραφή μετά τους Μπαϊράμι, Μέντες, Κουτρουμπή, Μπεργκ, Νάνο και Καρέλη.

Προερχόμενος από τις ακαδημίες της Λανς -κι έχοντας γαλλικό διαβατήριο- ο Αμπεΐντ πέρυσι αγωνίστηκε (επίσης ως δανεικός από τη Νιούκασλ) στη σκοτσέζικη Σεντ Τζόνστον. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι με αυτήν την κίνηση και με δεδομένο ότι προηγήθηκε η προσθήκη του Μέντες ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει κάθε άλλη περίπτωση μέσου (όπως π.χ. του Ντιαρά). Για τη μεταγραφή Αμπεΐντ είναι προφανές ότι λειτούργησαν οι διασυνδέσεις του Νίκου Νταμπίζα στην Αγγλία και ειδικά με την παλιά του ομάδα, τη Νιούκασλ. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εξάλλου προσπαθεί να πείσει μια άλλη πρώην ομάδα του, τη Λέστερ, να προσφέρει συμβόλαιο στον Κουίνσι, ώστε ο Γκανέζος να αποδεσμευτεί και τυπικά από το «τριφύλλι». Την ίδια ώρα και άλλοι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό Γιάννη Αναστασίου ψάχνουν την επόμενή τους ομάδα, όπως οι Βιτόλο, Σο, Τοτσέ, Βελάσκες, Πίντο και Φορναρόλι.

«Υπερόπτες»


Ως αύριο πάντως θα ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ, με τον νεαρό διεθνή άσο, μέσω δηλώσεών του, να μιλάει για τον Παναθηναϊκό διευκρινίζοντας: «Είχαμε καλό ρόστερ πέρυσι κι έπρεπε να βρισκόμασταν στην πρώτη τριάδα. Ισως ήμασταν λίγο υπερόπτες. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Υπήρξε μια ανάταση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκεί πιστέψαμε ότι κάτι θα αλλάξει, αλλά δεν έγινε τίποτα. Το μόνο καλό πέρυσι ήταν ότι αρκετά νέα παιδιά πήραν συμμετοχές. Οι Καπίνο, Χουχούμης και Τριανταφυλλόπουλος έδειξαν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ποντάρει πάνω τους. Για να πω την αλήθεια, είχα σκεφτεί ότι μπορεί κάποια μέρα να φορέσω ερυθρόλευκα, αλλά σε πρωτάθλημα εκτός Ελλάδας, όπως τώρα στη Σάντερλαντ. Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να φορέσω ποτέ φανέλα με αυτά τα χρώματα. Ο Αναστασίου είναι πολύ καλός προπονητής. Πρέπει να στηριχθεί πάνω του ο νέος Παναθηναϊκός».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα