Ο μυκονιάτικος πλούτος, ο Αντώνης Ρέμος και ο Σόιμπλε

«Ο Αντώνης Ρέμος απολαμβάνει τον ήλιο στη Μύκονο κι επικρίνει τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών δίχως να παίρνει πίσω λέξη από όσα είπε στη συναυλία του την περασμένη εβδομάδα». Η Bild έστειλε δημοσιογράφο στη Μύκονο και δημοσιεύει συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου.

Ο Πάουλ Ροντσχάιμερ θυμίζει στους αναγνώστες της γερμανικής εφημερίδας ότι ο τραγουδιστής είπε «πως αν ο Σόιμπλε μπορούσε να δει πόση σαμπάνια καταναλώνεται εδώ θα μπορούσε να περπατήσει και πάλι». «Είναι μια κριτική για την πολιτική της Γερμανίας σχετικά με την κρίση, όχι κριτική στον άνθρωπο Σόιμπλε», απαντά ο Αντώνης Ρέμος και συνεχίζει: «Η Μύκονος δεν είναι η Ελλάδα. Εδώ πολλοί έχουν χρήματα. Είναι σαν το Μονακό. Πολλοί φίλοι μου έχουν πολλά προβλήματα και υποφέρουν. Η Γερμανία μας πούλησε χρήμα πολύ ακριβά»

Σύμφωνα με τη Bild, η «αγελαία» επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον. «Ένας δισεκατομμυριούχος από την Κρήτη πλησιάζει τον Ρέμο και τον αγκαλιάζει θερμά. Την ώρα που πολλοί Ελληνες λιμοκτονούν αυτοί οι πλούσιοι Ελληνες εξακολουθούν να μην πληρώνουν φόρους», καταλήγει ο Γερμανός δημοσιογράφος.

πηγή: www.iefimerida.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα