Περιμένει κόσμο και παίκτες

Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για τη διεξαγωγή του διεθνούς φιλικού με τη Λάτσιο την Κυριακή, στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι «πράσινοι», που θα φορέσουν και τη νέα φανέλα, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σήμερα, μέσω ανακοίνωσης απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας. Η ΠΑΕ ουσιαστικά ζήτησε στήριξη στο νέο ξεκίνημα και όχι ακρότητες στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς κάθε ποινή κοστίζει ακριβά στο ήδη ελλειμματικό ταμείο του συλλόγου. Την Κυριακή, εξάλλου, ο τεχνικός Γιάννης Αναστασίου θα έχει τη δυνατότητα να εμφανίσει τα αγωνιστικά του πλάνα, χωρίς βέβαια να υπολογίζονται παίκτες που έχουν κλείσει αλλά ακόμη δεν έχουν φορέσει τα πράσινα, όπως ο Κροάτης μπακ Γκόρντον Σίλντενφελντ ή ακόμη και ο συμπατριώτης του χαφ Ντάνιελ Πράνιτς. Αμφότερους τους θέλει οπωσδήποτε στην ομάδα του ο Αναστασίου, ώστε να αποκτήσει το ρόστερ μεγαλύτερο βάθος, αξία και εμπειρία. Ο Νάνο, που ανακοινώθηκε και τυπικά χθες, θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δουν να αγωνίζονται οι φίλοι του «τριφυλλιού». Πέραν του Ισπανού αριστερού μπακ, είναι πολύ πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι υπόλοιποι νεοφερμένοι: Ο Ολλανδός μέσος Μέντες, ο εξτρέμ Μπαϊράμι, ο αμυντικός Κουτρουμπής, ο επιθετικός Καρέλης (μαζί με τον Σουηδό Μπεργκ) όπως και ο Αλγερινός χαφ Μεχντί Αμπεΐντ.

«Σωστή νοοτροπία»

Για τον Αμπεΐντ, μάλιστα, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Νιούκασλ, με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας τόνισε: «Και οι δύο πλευρές θα ωφεληθούν από τη συμφωνία δανεισμού. Ο Αμπεΐντ μπορεί να δώσει ποιότητα στην ομάδα μας. Στον δικό μας χώρο δεν αρκεί να είσαι καλός ποδοσφαιριστής, να κλοτσάς καλά την μπάλα, να τρέχεις καλά. Πρέπει να έχεις σωστή νοοτροπία. Είχα δει τον Μεχντί στην αναμέτρηση που έδωσαν οι αναπληρωματικοί της Νιούκασλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

«Επιστροφή στην Ευρώπη»

Για τους «πρασίνους», πάντως, εξακολουθούν να υπάρχουν ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα. Χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός τις μεταγραφές που χρειάζεται θα τις κάνει. Και έρχονται άλλες δύο, ίσως και άλλη μία, που αφορά επιθετικό. Είναι σε καλό δρόμο η ομάδα, γυρίζει σελίδα, θέλει στήριξη από τον κόσμο. Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο άμεσος στόχος». Πρόσθεσε επίσης για τον Ντιαρά ότι «λιγοστεύουν οι πιθανότητες να αποκτηθεί» και ότι «δεν υπάρχει πωλητήριο στον Μαυρία. Αφού δεν έγινε η μεταγραφή στη Σάντερλαντ, τέλειωσε. Ο παίκτης θα βοηθήσει, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Θα έβαζε ένα μεγάλο ποσό στο ταμείο ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν πειράζει. Εχει χρόνια μπροστά του ο Μαυρίας». Στη Σάντερλαντ πάντως δεν αποκλείεται να καταλήξει ο Κουίνσι και στην Ντεν Χάαγκ ο Φάλκενμπεργκ, που ήρθε πρόσφατα στην Αθήνα για στον Παναθηναϊκό, αλλά η μεταγραφή ουδέποτε ολοκληρώθηκε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα