«Ταυρομάχος» στην Ισπανία!

Με το νέο του απόκτημα, τον Ισπανό Μιγκέλ Τόρες, ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ολυμπιακός για το σπουδαίο αποψινό φιλικό με τη Βαλένθια στο Μεστάγια (23.00 NOVASPORT 1). Παρότι δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Ισπανός αμυντικός έγινε από την πρώτη στιγμή μέλος της ομάδας, καθώς ο Μίτσελ γνωρίζει ότι έκανε προπονήσεις κανονικά με τη Χετάφε, και γι’ αυτό τον υπολογίζει για το παιχνίδι απέναντι στις «νυχτερίδες».

Ο Μίτσελ επαναφέρει για τον σημερινό αγώνα και τον Ολαϊτάν, που στα δύο τελευταία φιλικά δεν είχε λάβει μέρος, ενώ συμπεριελήφθη και ο Χολέμπας. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Τόρες, Βάις.

Ο Ιμπαγάσα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής. Στην Αθήνα παρέμειναν και οι Ντε Βινσέντι – Λυκογιάννης που προορίζονται για δανεικοί.

Απαντες στον Ολυμπιακό δίνουν μεγάλη σημασία στο αποψινό φιλικό, καθώς αποτελεί την τελευταία πρόβα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ετσι όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις παίρνουν παράταση για την επόμενη Δευτέρα. Στο προσκήνιο βρίσκεται πάντα η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση με έναν μεσοεπιθετικό και έναν ακόμη αριστερό μπακ.

Αλλωστε, τα συνεχόμενα δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία με την Μπεσίκτας για τον Χολέμπας. Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε ένα ποσό λίγο περισσότερο από 2.000.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται ετησίως με 750.000 συν τα μπόνους.

Οσον αφορά την απόκτηση του μεσοεπιθετικού, ίσως συνδέεται με την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των Ρώσων για τον Μασάντο. Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας ασχολείται εκ νέου με την περίπτωση του Πορτογάλου. Σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι έχει ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας με τον παίκτη και τον Ολυμπιακό σε μία προσπάθεια να γίνει αυτήν τη φορά η μεταγραφή.

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πανέτοιμος με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων εξέφρασε ο Λεάντρο Σαλίνο. «Υπάρχουν πολλοί καινούργιοι παίκτες στην ομάδα, αλλά κάνουμε καλή δουλειά. Ο ένας μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου. Δείξαμε και με την Αντερλεχτ ότι ανεβαίνουμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά, ώστε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς».

Περισσότερες από 1.000 φανέλες του Σαβιόλα έχουν ήδη εξαντληθεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι δείχνουν τρομερή ανταπόκριση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα