Βαλς με (ακόμη) τρεις θεούς

Η γοητευτική Μυρτώ Αλικάκη και ο σπουδαίος Γιάννης Βόγλης (που κάνει μεγάλο τηλεοπτικό comeback) θα χορέψουν «Βαλς με 12 θεούς» από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μετά τη Μαρία Γεωργιάδου και τον γιο της Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου, οι οποίοι θα κατεβούν στην Κύπρο για να λάβουν μέρος στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, ακόμη δύο σημαντικοί ηθοποιοί φτιάχνουν τώρα τις βαλίτσες τους για το πανέμορφο νησί της Αφροδίτης.

Με ρόλους που θα δώσουν νέα δυναμική στο σίριαλ, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Λένας Μαντά, η ιστορία συνεχίζεται τον ερχόμενο Νοέμβριο περισσότερο συναρπαστική από ποτέ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του Σεπτεμβρίου και τα καινούργια επεισόδια επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στους φανατικούς τηλεθεατές του «Βαλς», που προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο…

Η Μαρία Γεωργιάδου, που υπογράφει το σενάριο, θα ταξιδέψει στο τέλος του μήνα στη Λευκωσία για να προετοιμάσει το έδαφος για την έλευση των Ελλήνων ηθοποιών. «Στη διάρκεια του πρώτου μήνα προβολής των νέων επεισοδίων πρόκειται να ολοκληρωθεί ο ρόλος της Κάτιας Δανδουλάκη» λέει η ίδια στη «δημοκρατία» και συνεχίζει: «Ηταν μεγάλη τιμή για μένα που μια τόσο σημαντική ηθοποιός δέχτηκε να παίξει στο σίριαλ. Ο ρόλος της αναπτύχθηκε περισσότερο απ’ ό,τι είχαμε υπολογίσει στην αρχή και ολοκληρώθηκε την κατάλληλη στιγμή, αφού η ίδια πέρασε τελευταία μια περιπέτεια με την υγεία της και ένιωθε κουρασμένη».

Οι νέοι χαρακτήρες

Η Μαρία Γεωργιάδου αποκαλύπτει λεπτομέρειες και για τους ρόλους των νέων συνεργατών της από την Ελλάδα που θα ενταχθούν στο καστ. «Η Μυρτώ Αλικάκη θα υποδυθεί τη Ρέα, μια δυναμική σύμβουλο επιχειρήσεων που έρχεται στην Κύπρο για να διεκδικήσει πρώτα από όλα τα “σ’ αγαπώ” που της έταξαν. Δεν δέχεται να τη χρησιμοποιεί κανείς και θέλει να πάρει ό,τι της υποσχέθηκαν». Οσο για τον Γιάννη Βόγλη, ο οποίος επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από το «Βαλς»; «Θα δώσει σάρκα και οστά στον χαρακτήρα του πατέρα του Νίκου, τον οποίο υποδύεται -ως γνωστόν- ο Στράτος Τζώρτζογλου. Είναι ένας δυνατός άνθρωπος που φτάνει στην Κύπρο για να φτιάξει τη σχέση με τον γιο του, η οποία είναι σε κρίση λόγω της μάνας του και ενός μυστικού…» σημειώνει η Μαρία Γεωργιάδου.

Ο δεύτερος κύκλος του «Βαλς με 12 θεούς» θα χαρακτηριστεί από μια βαθιά κρίση στη φιλία των τεσσάρων μελών της βασικής παρέας. «Η Μαρία, η Ελπίδα, ο Κωστής και η Ναταλία θα περάσουν πολλά. Ειδικά ο Κωστής, που τον υποδύεται ο Μάνος Παπαγιάννης, θα βρεθεί ανάμεσα στη Ναταλία και τη γυναίκα του, μεταξύ διαζυγίου και μιας καινούργιας αρχής. Στις δύσκολες στιγμές που θα περάσει θα τον βοηθήσει ο αδελφός του» λέει. Η σειρά θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2014.

«Ο γιος μου ο Αλκιβιάδης»

 

Εκπλήξεις στα νέα επεισόδια του «Βαλς» επιφυλάσσει και ο ρόλος της Μαρίας Γεωργιάδου. «Υποδύομαι την Ελλη, μια δικηγόρο που έρχεται στη Λευκωσία από την Αθήνα για να υπερασπιστεί την εταιρία του Νικήτα (Γιώργος Τζώρτζης)» λέει η ίδια. «Η Ελλη είναι πρώην σύζυγος του Νίκου (Στράτος Τζώρτζογλου) από τον οποίο κρατά ένα τρομερό μυστικό εδώ και χρόνια. Οι δυο τους είχαν χάσει ένα παιδί και δεν μπόρεσαν πότε να ξεπεράσουν την απώλειά του και να διαχειριστούν μαζί τον πόνο, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Η έκπληξη είναι ότι στη σειρά θα πάρει μέρος και ο γιος μου Αλκιβιάδης. Γι’ αυτό όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα χαθεί το σασπένς» υπογραμμίζει.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα