Αυτοκτονία-θρίλερ φοιτητή

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει από χθες το πρωί την περιοχή της Καρδίτσας. Κεντρικό πρόσωπο ένας 23χρονος, μέλος πολύτεκνης οικογένειας, ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα τη ζωή του αργά το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός ήταν φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το μεσημέρι της Πέμπτης είπε στους δικούς του ότι θα πάει να κυνηγήσει σε κοντινή περιοχή, στην περιοχή της Μητρόπολης Καρδίτσας. Οι ώρες ωστόσο περνούσαν και ο 23χρονος δεν επέστρεφε, με αποτέλεσμα οι γονείς του να ανησυχήσουν και να αρχίσουν να τον αναζητούν, και με τη συνδρομή της Αστυνομίας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ολοκληρώθηκαν με τον πιο θλιβερό τρόπο, καθώς γύρω στις 11.00 το βράδυ ο πατέρας του νεαρού τον βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, στα αμπέλια της οικογένειας, κοντά στο σπίτι τους.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε με ασθενοφόρο τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε -και τυπικά- ο θάνατός του. Χθες το μεσημέρι η σορός του εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο 23χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί με το κυνηγετικό όπλο. Καθώς δεν εντοπίστηκε σημείωμα ή άλλη ειδοποίηση του αυτόχειρα, τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα διερευνά το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καρδίτσας, που ανέλαβε την προανάκριση.

Κώστας Καντούνης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα