Θα χορέψει (πάλι) ο ΑΝΤ1!

Μπορεί στον ΑΝΤ1 ακόμη να… ψάχνονται για το τι θα κάνουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά ένα είναι σίγουρο: το «Dancing with the stars 4».

Το χορευτικό σόου του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου επιστρέφει τον Νοέμβριo στη μικρή οθόνη και η προετοιμασία του έχει έχει ήδη αρχίσει, την ίδια ώρα που ο σταθμός ανακοινώνει νέες συνεργασίες και καινούργια τηλεοπτικά σχέδια.

Διακαής πόθος του Γιάννη Λάτσιου είναι στην παρουσίαση να συνεχίσει να βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς, όπως είπε και ο ίδιος σε στενό του συνεργάτη, « Η Ζέτα παραμένει η βασική μου επιλογή».

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 θα συναντηθεί με την παρουσιάστρια, για να βρουν μια φόρμουλα συνεργασίας, καθώς η οικοδέσποινα του «Dancing» έχει και θεατρικές υποχρεώσεις, αφού θα πρωταγωνιστήσει στο Παλλάς στην παράσταση «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό». Φήμες θέλουν την Κυριακή η παράσταση στο θέατσο να ξεκινά πιο νωρίς και μετά η Ζέτα να… βάζει φτερά, προκειμένου να φτάνει στο στούντιο του ΑΝΤ1 στην ώρα της για την παρουσίαση του χορευτικού προγράμματος.

Ποια είναι όμως τα πρόσωπα που θα χορέψουν στο «Dancing with the stars 4»; Αρκετοί καλλιτέχνες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο σόου κι έχουν πάρει την πρωτοβουλία να ζητήσουν ραντεβού με τους ιθύνοντες, ενώ αρκετά είναι και τα ονόματα που έχει προσεγγίσει η ίδια η παραγωγή. Μάλιστα, κάποια απ’ αυτά έχουν κάνει μια πρώτη συνάντηση με τους παραγωγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψήφιοι που έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Στικούδη, ο Κώστας Ευρυπιώτης, η Χριστίνα Σάλτη (οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι και οι επικρατέστεροι), ενώ κρούση έχει γίνει και στους Ευαγγελία Αραβανή, Ράνια Κωστάκη, Ελενα Ασημακοπούλου, Μάρκο Σεφερλή, Χρύσπα, Ολγα Λαφαζάνη, Ελένη Τσολάκη, Κώστα Αποστολάκη και Ολγα Φαρμάκη.

Οσο για το ποιοι θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή;

Ο Γιάννης Λάτσιος επιθυμεί να παραμείνει η ίδια με την περσινή ομάδα (δηλαδή Γιάννης Λάτσιος, Φωκάς Ευγγελινός, Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξης Κωστάλας), στην οποία θα προστεθεί η περσινή νικήτρια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ωστόσο, η Κάτια Δανδουλάκη τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα εβδομαδιαία κωμική σειρά του Mega «Το σπίτι της Εμμας» με τον Γιάννη Μπέζο και απ’ ό,τι φαίνεται ο χρόνος της θα είναι περιορισμένος.

Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι αυτό διόλου απασχολεί τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, ο οποίος επιδιώκει η ηθοποιός να παραμείνει στη θέση του κριτή. Ωστόσο, το πρόβλημα μπορεί να το έχει το Mega, αφού φέτος το κανάλι του Αμαρουσίου τού έχει πάρει όλα τα αστέρια.

Στην υποδοχή η Δούκισσα (;)

Ποια παρουσία, όμως, θα είναι στο green room του «Dancing with the stars 4»; Ποιος θα υποδέχεται τους χορευτές έπειτα από κάθε προσπάθεια; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, για τη θέση αυτή βολιδοσκοπείται η Δούκισσα Νομικού. Αυτό δεν σημαίνει ότι η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα είναι για μια ακόμη σεζόν δίπλα στους Θέμο Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή για το «Ολα 14», το οποίο θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα! Ετερον εκάτερον!

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα