ΠΑΟ με γκάζια στη Λεωφόρο

Σε δύο «δυνατά χαρτιά» (τα οποία μένει να αποδειχθούν τέτοια στην πράξη) ποντάρουν στον Παναθηναϊκό για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό (21.30 Novasports1). Καταρχάς στη δύναμη της έδρας που προσφέρει η Λεωφόρος, προκειμένου να καλυφθούν οι αγωνιστικές αδυναμίες έως ότου ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Στην ΠΑΕ υπολογίζουν παράλληλα ότι θα ενισχυθεί και το «πράσινο» ταμείο, καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο μπορεί να οδηγήσει αρκετούς από τους οπαδούς που δεν επισκέπτονταν το ΟΑΚΑ να επιστρέψουν κοντά στην ομάδα. Η Λεωφόρος χρησιμοποιήθηκε τελευταία φορά την περίοδο 2007-08 και ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί ότι θα συμβάλει στους στόχους των «πρασίνων»: «Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Και αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας, ίσως λίγο σφιχτό, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε πιο γρήγορο ρυθμό» δήλωσε χτες στη Nova.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Στράτος Σωπήλης απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς: «Την Κυριακή πρέπει όλοι να δώσουμε το “παρών” για ένα δυναμικό, παναθηναϊκό ξεκίνημα. Δεν περισσεύει κανείς!». Από χτες διατίθενται εισιτήρια για όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Στη διοίκηση θέλουν να αποφύγουν πάντως ενδεχόμενα προβλήματα, γι’ αυτό η «πράσινη» ΠΑΕ, με ανακοίνωση, κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει νωρίς, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός λόγω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το δεύτερο «όπλο», στο οποίο υπολογίζει ο Γιάννης Αναστασίου προκειμένου να αποσυνδεθεί η ομάδα από την περσινή κακή σεζόν, είναι τα νέα πρόσωπα. Για την υποψήφια ενδεκάδα ο μόνος που ήταν παρών στην περσινή πρεμιέρα είναι ο Λαγός.

«Δεν έχουμε δουλέψει συνεχόμενα με όλο το γκρουπ παικτών. Αλλά αυτοί που είμαστε προσπαθούμε για το καλύτερο και νομίζω ότι την Κυριακή όλοι θα βοηθήσουν την ομάδα για να έχει αποτέλεσμα» δήλωσε ο Αναστασίου.

Το πρόβλημα του γκολ ωστόσο παραμένει και θα κληθεί να λύσει ο Νίκος Καρέλης, καθώς ο Σουηδός Μπεργκ δεν είναι έτοιμος. Ο 22χρονος Ελληνας διεθνής (με την Ελπίδων) αναμένεται να ξεκινήσει, γι’ αυτό ο Αναστασίου του κάνει «φροντιστήριο» καθημερινά. Κατά τα άλλα, ο Σίλντενφελντ είναι η μοναδική εκκρεμότητα. Ο Αναστασίου, παρότι ο Κροάτης δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, θα τον περιμένει μέχρι τη σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσει εάν θα τον προσθέσει στο απουσιολόγιο δίπλα στον Ζέκα και στον Μαυρία, ο οποίος, ενώ είναι τραυματίας, δεν θα φύγει τελικά για τη Σάντερλαντ. Εφόσον ο Σίλντενφελντ είναι διαθέσιμος, θα συνθέσει το αμυντικό δίδυμο με τον Κουτρουμπή, ειδάλλως θα παίξει ο Τριανταφυλλόπουλος. Στις υπόλοιπες θέσεις υπολογίζονται οι Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπεΐντ, Ντίνας και Μπαϊράμι.

Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Πόι και Καλί, που είναι τραυματίες, ενώ ο Καλογέρης προπονείται ατομικά και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί σήμερα.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα