Ελεγχος του ΣΔΟΕ στον Τσαλίκη σε ξενοδοχείο!

«Θύμα» του ΣΔΟΕ έπεσε ο Γιώργος Τσαλίκης. Μετά τους αλλεπάλληλους ελέγχους που επιβάλλουν τις τελευταίες μέρες οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ σε γνωστούς καλλιτέχνες, σειρά είχε ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος παραμονές Δεκαπενταύγουστου εμφανίστηκε σε κέντρο διασκέδασης της Ξάνθης. Η συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία και οι θαυμαστές απόλαυσαν τον τραγουδιστή επί σκηνής. Η βραδιά κύλησε όμορφα, όμως τα… δύσκολα για τον καλλιτέχνη ήρθαν την επομένη. Ελεγκτές του ΣΔΟΕ τον εντόπισαν στο ξενοδοχείο όπου διανυκτέρευσε μαζί με την οικογένειά του. Εκεί τον βρήκαν να παίρνει πρωινό στο εστιατόριο και του έκαναν έλεγχο! Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ συνομίλησαν με τον τραγουδιστή περίπου 10 λεπτά και αποχώρησαν αφού πρώτα ζήτησαν και πήραν μαζί τους κάποια έγγραφα προκειμένου να τα ελέγξουν.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου στον Γιώργο Τσαλίκη δεν έγιναν γνωστά, όμως οι έλεγχοι του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Μπροστά στο εύρος των ελέγχων αρκετοί επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης έχουν τρομοκρατηθεί και τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν αρκετές ακυρώσεις συναυλιών και εμφανίσεων. Σε άλλες περιπτώσεις, όπως στη συναυλία του Βέρτη στη Χαλκιδική, οι ιδιοκτήτες του κέντρου, στο οποίο πριν από τη συναυλία έγιναν απανωτοί έλεγχοι, σέρβιραν πορτοκαλάδες αντί για αλκοόλ!

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στη Χαλκιδική. Οι ιδιοκτήτες ξέρουν ότι γίνονται έλεγχοι στην περιοχή αλλά, όπως φαίνεται, συνεχίζουν ακάθεκτοι χωρίς να συμμορφώνονται. Ο αριθμός των συλλήψεων για παραβάσεις μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, ενώ και οι παραβάσεις που εντοπίζονται έχουν πάρει την ανιούσα.

Η χθεσινή «συγκομιδή» από τους ελέγχους απέφερε επτά συλλήψεις, ενώ τα συνεργεία εντόπισαν 52 παραβάσεις. Μεταξύ των συλληφθέντων υπήρχε ένα άτομο που λειτουργούσε το μαγαζί του χωρίς άδεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα