Η πίεση χτυπάει «κόκκινο»

Ασπίδα προστασίας προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ύψωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. «Ξέρουμε ότι είναι θέμα χρόνου να δείξετε τη μεγάλη αξία σας και σας εμπιστεύομαι απόλυτα» τους τόνισε ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου, ωστόσο το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Μίτσελ Γκονζάλεθ φούντωσε τις φήμες που τον θέλουν να απομακρύνεται λίαν συντόμως από τον Πειραιά. Πάντως, ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε με δηλώσεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις τους.

Με τη… συνοδεία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζου, του στρατηγικού συμβούλου της διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ και του αθλητικού διευθυντή Πιερ Ισά μίλησε στους νταμπλούχους ο κ. Μαρινάκης. «Πιστεύω πολύ σε όλους σας και είμαι βέβαιος ότι, όταν δέσει η ομάδα και όταν παίξετε τακτικά όπως πρέπει και με τα συστήματα που σας ταιριάζουν, θα αποδώσετε το ποδόσφαιρο που θέλουμε» ανάφερε κατά την ομιλία του ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε ανοιχτές τις πόρτες, για να σας δώσουν ό,τι χρειάζεστε. Να έχετε τα πάντα. Και εσείς, από την άλλη, πρέπει να ματώνετε στο γήπεδο για το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας και για τον κόσμο μας, που σε αυτήν τη δύσκολη για την Ελλάδα οικονομική συγκυρία δίνει το υστέρημά του για να βρεθεί δίπλα σας». Κλείνοντας, τους συμβούλεψε: «Να κλείσετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας. Μην ασχολείστε με ό,τι γράφεται και λέγεται. Να έχετε καθαρό μυαλό και να παίζετε για την ομάδα και τον εαυτό σας. Να είστε μια γροθιά. Να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάτε μακριά στην Ευρώπη. Και να παίξετε καλό ποδόσφαιρο, όπως επιβάλλει η ποιότητά σας».

Παρότι ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Μίτσελ, ο τελευταίος εμφανίστηκε χθες στο Περιστέρι, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον Ατρόμητο, κόντρα στην Αλκμααρ, βέβαιος ότι έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του. «Απόλυτα. Από την πρώτη μέρα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, όσον αφορά τις αποδοκιμασίες και την πίεση που του ασκείται, επισήμανε σε δηλώσεις του: «Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, αλλά αυτό είναι καλό. Ετσι, αν κάποιος το ξεχνάει, του υπενθυμίζει ο κόσμος σε ποια ομάδα παίζει. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να παίξω ή να είμαι σε μια ομάδα, στην οποία δεν υπάρχει πίεση, δεν υπάρχει κριτική και δεν σου λένε τίποτα. Καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο αλλιώς. Είναι καλό να υπάρχει πάντα κάποιος που σε προειδοποιεί».

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, δημοσίευμα της γαλλικής «Equipe» ανέφερε χθες ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 2.500.000 ευρώ στην Μπαστιά για την απόκτηση του αμυντικού χαφ Γιαταμπαρέ.

Αμεσες είναι οι εξελίξεις και για τη μεταγραφή του Φέισα στην Μπενφίκα, καθώς οι Πορτογάλοι χθες το βράδυ κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα