Κουνάνε μαντίλι στο Λιμάνι

Με τις βαλίτσες στο χέρι βρίσκονται τρεις «ερυθρόλευκοι» και είναι έτοιμοι να κουνήσουν μαντίλι στον Πειραιά! Πρώτος απ’ όλους ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος φεύγει με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα. Μάλιστα, χθες ο Σέρβος μέσος επισκέφτηκε για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές συμβολαίων τη Λισαβόνα, στην οποία από τις επόμενες ημέρες θα εγκατασταθεί μόνιμα. Πλώρη για την Τουρκία βάζει από την πλευρά του ο Χοσέ Χολέμπας, καθώς η Μπεσίκτας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου για την απόκτησή του. Ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Το παιχνίδι αυτό για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο του Μίτσελ Γκονζάλεθ στον πάγκο των Πειραιωτών. Η απόφαση της απομάκρυνσής του φέρεται να είναι ειλημμένη και εκτιμάται ότι θα του ανακοινωθεί μετά το ματς με τους Περιστεριώτες.

Το deal, πάντως, των ανθρώπων του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα για τον Φέισα θα βάλει στα «ερυθρόλευκα» ταμεία περίπου 4.500.000 ευρώ (όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι) και οι Πειραιώτες σκοπεύουν να τα διαθέσουν για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής, φέρνοντας μάλιστα στο Λιμάνι δύο χαφ (ένα εξάρι και ένα οκτάρι). Οι Πιερ Ισά, Κριστιάν Καρεμπέ και Χουάνχο Λορένθο «οργώνουν» τις τελευταίες ώρες την αγορά για να βρουν ποιοτικές λύσεις. Οι Γιαταμπαρέ (Μπαστιά) και Ντιόπ (Λεβάντε) είναι δύο αμυντικοί χαφ που εξακολουθούν να βρίσκονται ψηλά στη λίστα, ενώ σύμφωνα με την «Gazzeta dello Sport» οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφές με τον κεντρικό μέσο της Μίλαν Μπακαγιέ Τραορέ. Πάντως, για τον 28χρονο διεθνή με το Μάλι χαφ, που δεν αγωνίζεται ως κλασικός κόφτης, έχοντας περισσότερα δημιουργικά χαρακτηριστικά, ενδιαφέρεται έντονα και η Τζένοα. Στα υπόψη βρίσκεται ο αμυντικός χαφ της Νάπολι Γκαργκάνο, ενώ οι Γερμανοί υποστήριζαν ότι ο Κβιστ της Στουτγάρδης αποτελεί στόχο των νταμπλούχων.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, σήμερα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στους «εκλεκτούς» αναμένεται να συμπεριληφθούν για πρώτη φορά ο Μιγκέλ Τόρες αλλά και ο Γκαετάν Μπονγκ. Ο 25χρονος Καμερουνέζος αριστερός μπακ μιλώντας σε συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι «αν ο προπονητής μου κρίνει ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω και θέλει να ποντάρει σε εμένα για να ξεκινήσω στο ματς της Κυριακής, με μεγάλη μου χαρά θα το κάνω. Αισθάνομαι έτοιμος». Και πρόσθεσε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μία εύκολη απόφαση για εμένα να φύγω από τη Γαλλία».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους δανεισμούς των Λυκογιάννη και Διαμαντάκου σε Λεβαδειακό και Εργοτέλη, αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες, ωστόσο, υπέγραψαν νέα συμβόλαια συνεργασίας με τον πειραϊκό σύλλογο (έως το 2017 ο πρώτος και μέχρι το 2016 ο Διαμαντάκος).

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα