Το Ελληνόπουλο που έβαλε τα «γυαλιά» στον… Στιβ Τζομπς

Είναι πολύ πιθανό, αν ζούσε σήμερα ο Στιβ Τζομπς, να επιδίωκε να συναντήσει τον δαιμόνιο -καταπώς φαίνεται- Ελληνα της Μελβούρνης, ο οποίος ζει στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς κατάφερε να κάνει κάτι που ούτε η ίδια η εταιρία του, η Apple, δεν μπόρεσε να πετύχει. Τι συνέβη; Κατόρθωσε να μετατρέψει το δημοφιλές κινητό iPhone 5 σε μια πλήρη, κανονική φωτογραφική μηχανή, η οποία μπορεί με μεγάλη επιτυχία να τραβά 20 ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις ενός δευτερολέπτου!

Ο λόγος για τον 35χρονο Γιάννη Παπανδριόπουλο, ο οποίος, όπως γράφει η εφημερίδα της Μελβούρνης «The Age», ασχολείται με την ψηφιακή τεχνολογία από 12 ετών και σήμερα θεωρείται κορυφαίος στο είδος του, τον εγκωμιάζουν οι ειδικοί και τον φλερτάρουν οι γιγαντιαίες εταιρείες της ψηφιακής τεχνολογίας, που του προσφέρουν τεράστια ποσά για να αγοράσουν την εταιρία του.

Οσο για το πού πούλησε την πρωτοποριακή εφεύρεσή του για το iPhone 5; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με το θέμα, η πατέντα αγοράστηκε από την ίδια την Apple, η οποία, όπως τη «δίδαξε» ο ίδιος ο Τζομπς, συνεχίζει να τιμά εκείνους που πρωτοπορούν και πάνε κόντρα στο ρεύμα στον χώρο των τεχνολογικών ανακαλύψεων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα