Πειραιάς: Πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκε πυρκαγιά στο υπόγειο του πολυκαταστήματος Notos Galleries. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν αρχικά να εκκενώσουν το κτίριο με επιτυχία και στη συνέχεια να σβήσουν τις φλόγες προτού προλάβουν να επεκταθούν σε διπλανά κτίρια, κάτι δηλαδή που ήταν και ο μεγάλος φόβος των πυροσβεστών.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 17.50 στο υπόγειο του κτιρίου του Notos Galleries, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Ηρώων Πολυτεχνείου 35, στον Πειραιά. Μόλις περίοικοι και περαστικοί αντίκρισαν τους πυκνούς μαύρους καπνούς, ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική, το πρώτο μέλημα της οποίας ήταν να εκκενώσει έγκαιρα το κτίριο, καθώς τρία άτομα βρίσκονταν στον δεύτερο όροφο όταν ξεπήδησαν οι πρώτες φλόγες,. Στο σημείο επιχείρησαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 15 πυροσβέστες. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια, λίγα λεπτά πριν από τις 19.00.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα