Βγήκε το ιδανεικό διαζύγιο

Επειτα από μεταγραφική αναζήτηση σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο Ραφίκ Τζεμπούρ βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Τουρκία! Ο Αλγερινός επιθετικός αποχωρεί από το Λιμάνι και τον Ολυμπιακό συνεχίζοντας την καριέρα του ως δανεικός στη Σιβασπόρ. Ο «τρομοκράτης» βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, μια και οι προσπάθειές του για επανασύνδεση με τους «ερυθρολεύκους» δεν έπιασαν τόπο. Ετσι, λοιπόν, αφού δεν βρήκε ανταπόκριση και με τον χρόνο να πιέζει, υποχρεώθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική ομάδα. «Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στη Σιβασπόρ» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter του ο Αλγερινός, ενώ δεν παρέλειψε με άλλη ανάρτησή του να αποχαιρετήσει και τους φίλους του Ολυμπιακού: «Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού για όλα τα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί». Ο χρόνος πίεζε όλες τις πλευρές για την ολοκλήρωση της μετακίνησης, καθώς το τουρκικό μεταγραφικό παζάρι έκλεισε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Στη σχετική ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας δεν διευκρινιζόταν το αν ο Τζεμπούρ θα είναι δανεικός ή όχι από τον Ολυμπιακό στη Σιβασπόρ, ωστόσο σύμφωνα με γαλλικά και τουρκικά δημοσιεύματα, η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, με τη Σιβασπόρ να έχει στη συνέχεια οψιόν αγοράς του. Υπενθυμίζεται ότι ο Τζεμπούρ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας έως το καλοκαίρι του 2016.

Παράλληλα, ο Πάμπλο Κοντρέρας εξαντλεί τα περιθώρια μεταγραφής του. Ο Χιλιανός αμυντικός, ο οποίος δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών. Εκεί, πάντως, οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την ερχόμενη Παρασκευή (13/9).

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά και πριν από το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Μίτσελ, οι παίκτες έριξαν χθες το βάρος στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ εξασκήθηκαν ακόμη στα τελειώματα των φάσεων και την τακτική. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μιγκέλ Τόρες συνέχισαν τα ατομικά προγράμματά τους. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη, ώστε να φουλάρουν εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη (14/9).

Από το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στους Ακρίτες, άλλωστε, ξεκινά και ο αγωνιστικός γολγοθάς για τους παίκτες του Μίτσελ Γκονζάλεθ. Κι αυτό διότι σε διάστημα 22 ημερών θα κληθούν οι Πειραιώτες να δώσουν επτά αγώνες, τέσσερις για το πρωτάθλημα (με Ξάνθη εντός, Παναιτωλικό εκτός, Πανιώνιο εκτός, Βέροια εντός), δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ (Παρί Σεν Ζερμέν εντός, Αντερλεχτ εκτός) και έναν για το Κύπελλο Ελλάδας.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα