Οι ακροβάτες του… «θανάτου»!

Ωρα επτά το απόγευμα, στην καρδιά της ΔΕΘ. Λίγο πιο πάνω από τον πύργο του ΟΤΕ ακούγονται κραυγές. Οι επισκέπτες σηκώνουν ψηλά τα κεφάλια τους. Η έκπληξη γίνεται φόβος και δέος.

Επάνω σε ένα συρματόσχοινο, σε 40 μέτρα ύψος από το έδαφος, ακροβατεί μια μοτοσικλέτα. Ο οδηγός πατάει γκάζι, η μηχανή γρυλίζει και οι κραυγές γίνονται πιο έντονες, αφού μια κοπέλα που βρίσκεται κρεμασμένη από το δίκυκλο κάνει ακροβατικά!

Είναι οι ακροβάτες του θανάτου! Το ζευγάρι που κόβει την ανάσα των επισκεπτών της ΔΕΘ ισορροπεί με τη μηχανή πάνω από τα κεφάλια των θεατών, χωρίς να προστατεύεται από δίχτυ ασφαλείας!

Ο Ράμπο και η Ραμόνα είναι μια πραγματική ατραξιόν της φετινής Εκθεσης. Το ζευγάρι των Γερμανών έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό σόου.

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, ο 26χρονος Ράμπο Μπάγκλερ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τρίτη φορά. Πριν από αυτόν, επάνω στο ίδιο σκοινί, πάλι στη ΔΕΘ βρισκόταν παλαιότερα ο πατέρας του και το 1976 ο παππούς και η γιαγιά του!

Τρομερό δυστύχημα

«Το έχουμε στο αίμα μας» δηλώνει ο Ράμπο, ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας του. Οπως λέει, πριν από 15 χρόνια ένα τρομερό δυστύχημα συνέβη στη διάρκεια ενός σόου. Το σύρμα έσπασε, η μηχανή έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα η μητέρα του να σκοτωθεί και ο πατέρας του να μείνει για δύο χρόνια στο νοσοκομείο. Τότε ήταν που ο Ράμπο, στην ηλικία των έντεκα ετών, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του, αποφάσισαν πως θα συνέχιζαν τη «δουλειά» των γονιών τους, αφού σκέφτηκαν πως αυτό ήταν το μόνο πράγμα που ήξεραν να κάνουν.

Η σημερινή σύζυγός του πήρε την απόφαση να γίνει ακροβάτρια, όταν διαπίστωσε ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να ακολουθεί τον αγαπημένο της. «Θα έλειπε τρεις μήνες στη Σαουδική Αραβία. Κατάλαβα ότι, αν ήθελα να τον βλέπω, επειδή ταξιδεύει συχνά, θα έπρεπε να κάνω ακροβατικά» λέει η ίδια.

Την ομάδα συμπληρώνουν οι δύο κόρες τους, ηλικίας τριών και ενός έτους, που έχουν πάρει ήδη το βάπτισμα και έχουν κάνει τα πρώτα τους ακροβατικά, για να συνηθίσουν τα σόου, αν και, όπως λέει ο πατέρας τους, αυτά θα αποφασίσουν στο μέλλον αν θα συνεχίσουν την… παράδοση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα