Μάθημα σε λυόμενα για τους μαθητές δημοτικού σχολείου στην Αμαλιάδα!

Μάθημα σε λυόμενες αίθουσες, που παγώνουν τον χειμώνα και βράζουν το καλοκαίρι, είναι αναγκασμένοι να κάνουν, για έκτη συνεχή χρονιά, οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας. Εκπαιδευτικό προσωπικό, γονείς και μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου έχουν επανειλημμένως ενοχλήσει τους αρμοδίους προκειμένου να επιστρέψουν στο υπό ανακατασκευή σεισμόπληκτο σχολικό τους κτίριο, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει συμβεί.

Προχθές το πρωί, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού για τη νέα σχολική σεζόν, η ευχή όλων ήταν ο επόμενος αγιασμός να τους βρει σε κανονικές σχολικές αίθουσες, μια και κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από το 2008! Τότε ο σεισμός των 6,5 Ρίχτερ που έπληξε την περιοχή προξένησε τεράστιες ζημιές στις υποδομές του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να παραμένει «ανενεργό» μέχρι σήμερα. Στο παρελθόν μαθητές και δάσκαλοι έχουν προχωρήσει ουκ ολίγες φορές σε κινητοποιήσεις, με πιο πρόσφατη αυτή του περασμένου Μαΐου στο δημαρχείο της πόλης, με το σύνθημα «Τέρμα τα λυόμενα. Θέλουμε το σχολείο μας».

Αγγελος Σκορδάς

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα