Ο εγγονός έκοψε κομμάτια τη γιαγιά!

Δεν δεχόταν την κριτική που του ασκούσε για την προσωπική του ζωή και εκείνος την τεμάχισε. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας χθες σχετικά με την υπόθεση του τεμαχισμένου πτώματος της ηλικιωμένης που είχε βρεθεί στις 23 Αυγούστου σε σακούλες, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στη Ραφήνα. Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξιχνίασε τη στυγερή δολοφονία της άτυχης Ασημίνας Λαγούδη και κατάφερε να περάσει χειροπέδες στον δράστη, που δεν δίστασε να την κόψει σε πολλά κομμάτια και να την πετάξει στα σκουπίδια. Δράστης είναι ο 28χρονος εγγονός της Φώτης Λυρόπουλος, κάτοικος Αρτέμιδας Αττικής (Λούτσα), ο οποίος ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έντονη μεταξύ τους διένεξη. Οι τσακωμοί ανάμεσα σε γιαγιά και εγγονό για την προσωπική ζωή και τον χαρακτήρα του 28χρονου ήταν συχνοί.

Το ίδιο έγινε και την ημέρα τη δολοφονίας (στις 21 Αυγούστου), όταν και πάλι ο 28χρονος πήγε επίσκεψη στο σπίτι της γιαγιάς του, στην οδό Αγίου Λουκά στα Πατήσια. Κατά τη διάρκεια ακόμα ενός τσακωμού, ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι κουζίνας και τη χτύπησε στον λαιμό εν ψυχρώ. Η ηλικιωμένη έπεσε νεκρή. Στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο και έφυγε από το σπίτι. Την επόμενη μέρα το πρωί πήγε ξανά στο σπίτι, έβαλε το πτώμα στην μπανιέρα και, αφού το τεμάχισε με μαχαίρι και πριόνι, τοποθέτησε τα μέλη σε νάιλον σακούλες και σακβουαγιάζ και τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στη Λούτσα. Μόλις βράδιασε, με την κάλυψη του σκοταδιού, μετέφερε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα της γιαγιάς του στον κάδο απορριμμάτων όπου βρέθηκε, στην οδό Πράσινου Λόφου και Στεφοπούλου στη Ραφήνα. Επειτα, και προκειμένου να αποπροσανατολίσει την έρευνα των διωκτικών Αρχών και να δημιουργήσει την εντύπωση ληστείας, «αναστάτωσε» επιλεκτικά τους χώρους του διαμερίσματος της ηλικιωμένης στα Πατήσια και αφαίρεσε κοσμήματα, τα οποία εκποίησε σε διάφορα ενεχυροδανειστήρια.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 28χρονου, κόρη της άτυχης ηλικιωμένης, πήγε στην Αστυνομία (σχεδόν έναν μήνα μετά) στις 14 Σεπτεμβρίου και δήλωσε την εξαφάνιση της 84χρονης. Κατά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα της ηλικιωμένης στο σπίτι ταυτίζονταν με αυτά που ελήφθησαν από το πτώμα. Αμέσως η έρευνα στράφηκε στο στενό περιβάλλον του θύματος και ιδιαίτερα στον εγγονό της, ο οποίος έμενε πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί το πτώμα. Ο Φώτης Λυρόπουλος συνελήφθη αφού προσήχθη ως ύποπτος στη ΓΑΔΑ και από τον δακτυλοσκοπικό έλεγχο προέκυψε ότι αποτυπώματά του βρέθηκαν στα πειστήρια στον τόπο όπου είχε πετάξει το πτώμα και στο διαμέρισμα στα Πατήσια.

Νίκος Δεμισιώτης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα