Το… Χαμόγελο των Αγρινιωτών

Το νικηφόρο εκτός έδρας σερί του Ολυμπιακού (μετρούσε 14 διπλά) σταμάτησε στο Αγρίνιο, μετά τη χθεσινή «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη φετινή βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα των Πειραιωτών, ωστόσο παρέμειναν στην κορυφή μετρώντας έναν παραπάνω βαθμό από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (13 έναντι 12). Πάντως, οι Αγρινιώτες, οι οποίοι κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους αντιπάλους με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία τους, έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για το ότι κατάφεραν να σταματήσουν τους νταμπλούχους και, μάλιστα, στο ματς που ήταν αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μίτσελ Γκονζάλεθ κατάφεραν να βρουν διαδρόμους και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για γκολ, παρότι ο Μάκης Χάβος παρέταξε την ομάδα του με ενισχυμένη τη μεσαία γραμμή. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των νταμπλούχων καταγράφηκε στο 26ο λεπτό. Ο Βάις πέρασε από τα δεξιά όποιον παίκτη της αγρινιώτικης ομάδας βρήκε μπροστά του, γύρισε στον Σαβιόλα, όμως ο Αργεντινός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπρακάλι. Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Ρομπέρτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ανάπαυλα της αναμέτρησης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης παρέδωσε στη διοίκηση των γηπεδούχων δύο υπογεγραμμένες ερυθρόλευκες φανέλες για να τεθούν σε δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα πάνε στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία των Αγρινιωτών τούς μπλόκαρε επιθετικά. Ο Μίτσελ προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα, έριξε τους Γιαταμπαρέ και Κάμπελ στο παιχνίδι μετά την -αναγκαστική λόγω τραυματισμού του Μασάντο- είσοδο του Εντιγκά, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ακυρώθηκε γκολ του Μήτρογλου ως οφσάιντ, ενώ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπρακάλι. Οι γηπεδούχοι, από τη δική τους μεριά, είχαν μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, με τον Μπόγιοβιτς στο 72΄ και με τον Σφακιανάκη στο 83΄. Με πρόβλημα τραυματισμού, εκτός από τον Μασάντο, αποχώρησε από το ματς και ο Θεοδωρίδης από την πλευρά του Παναιτωλικού. Πάντως, αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου και των βοηθών του είχαν οι δύο ομάδες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μπικέι, Κούσας, Μελισσάς, Τζούνιορ, Γοδόι, Μπακάκης, Καμαρά (90+1΄ Κουτσοσπύρος), Θεοδωρίδης (78΄ λ.τρ. Μύγας), Μπόγιοβιτς (82΄ Σφακιανάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μασάντο (52΄ λ.τρ. Εντινγκά), Σάμαρης (73΄ Γιαταμπαρέ), Βάις, Ντομίνγκεζ (55΄ Κάμπελ), Σαβιόλα, Μήτρογλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα