Μπουτάρης με ξανθιά περούκα!

Φόρεσε πλατινέ περούκα, μακιγιαρίστηκε ανάλογα -του πέτυχαν ακόμα και το φρύδι- και μπήκε στον ρόλο ενός εκ των δημοφιλέστερων ηρώων ιαπωνικού καρτούν, του Sanji. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτάρη -που το έχει βάλει στόχο της ζωής του να προκαλεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί-, ο οποίος θέλησε να υποδυθεί τον γνωστό ήρωα των ιαπωνικών κόμικς.

Η ιδέα και η σχετική επιθυμία του δημάρχου Θεσσαλονίκης προέκυψε στο πλαίσιο του Run Thessaloniki 2013 και Japanese Anime Marathon Day, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη με πρωτοβουλία των Mangatellers (οπαδών των ιαπωνικών μάνγκα/ άνιμε) σε συνεργασία με την ιαπωνική πρεσβεία. Ο Sanji με την ξανθιά του κώμη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του διάσημου πειρατικού manga και άνιμε (ιαπωνικά καρτούν) One Piece και τη δόξα του αυτή φαίνεται ότι ζήλεψε ο Γιάννης Μπουτάρης, θέλοντας να αποδείξει για ακόμη μια φορά την αντισυμβατικότητά του.

Να σημειωθεί ότι ο Sanji, σεφ πειρατής, είχε για καιρό το μαλλί του έτσι χτενισμένο που να καλύπτει το ένα του μάτι, τόσο που οι φαν της σειράς θεωρούσαν ότι έχει μόνο ένα μάτι. Επειτα από λίγο καιρό το μαλλί άρχισε να καλύπτει το άλλο μάτι, έτσι, για αλλαγή. Μήπως ο δήμαρχος ζήλεψε την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα του ήρωα;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα