Συνάντηση Τσίπρα με Δραχμανάκη

Εχοντας προφανώς τακτοποιήσει τα θέματα της αρμοδιότητάς της ως επιτρόπου για τις Θαλάσσιες Υποθέσεις και την Αλιεία, η Μαρία Δαμανάκη συνεχίζει τις συναντήσεις της επί ελληνικού εδάφους. Χθες ήταν η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να ανταλλάξει απόψεις μαζί της στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Εξερχόμενη της συνάντησης, η κ. Δ(ρ)α(χ)μανάκη -γνωστή για τις απόψεις της περί νομίσματος κατά το παρελθόν, δήλωσε ότι «τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά όργανα. Είδα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να ενημερωθώ για τις απόψεις του σε σχέση με ορισμένα βασικά θέματα». Χαρακτήρισε μάλιστα τη συνάντηση «ενδιαφέρουσα και παραγωγική», χωρίς, πάντως, να διευκρινίσει ποια από τις διάφορες θέσεις του για το Μνημόνιο της ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσφατα, η Ελληνίδα επίτροπος, σχολιάζοντας το κλίμα που υπάρχει στην Ευρώπη για τη χώρα μας, είχε σημειώσει ότι αυτό «διαμορφώνεται με βάση τις προσπάθειες που γίνονται συνεχώς». Είχε εκφράσει δε την πίστη και την ελπίδα της ότι η Ελλάδα θα δώσει τα αποτελέσματα που χρειάζονται και που ζητούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας «ώστε όλα να πάνε καλά».

Αναφορικά με την επικείμενη ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ενωση το πρώτο εξάμηνο του 2014, η κ. Δαμανάκη -δείχνοντας για ακόμη μία φορά το πάθος της για τη… θάλασσα- υπογραμμίζει τις δυνατότητες που υπάρχουν από την πλευρά της Επιτροπής να υπάρξει μια ιδιαίτερη ατζέντα γι’ αυτήν και υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έχει και το πλεονέκτημα να πρωταγωνιστήσει στον χώρο της ναυτιλίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα