Ερωτευμένη έως το τέλος!

Πιστή στον έρωτά της για τον Ακη Τσοχατζόπουλο παραμένει η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν Μολντενχάουερ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην αγόρευσή του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Η Γκούντρουν είχε ανέκαθεν παθολογική αγάπη στον πρώην υπουργό. Ακόμη δεν τον έχει ξεπεράσει, τον αγαπάει μέχρι και σήμερα. Τον Ζήγρα δεν ήθελε να τον δει ούτε ζωγραφιστό, είχε απέχθεια στο πρόσωπό του. Ελεγε πάντα ότι ήταν η κακή συναναστροφή του άνδρα της. Οχι σε οικονομικό επίπεδο, αλλά γιατί πίστευε ότι του γνώριζε γυναίκες – ο Α. Τσοχατζόπουλος τη Βίκυ Σταμάτη τη γνώρισε μέσω του Ζήγρα. Της το φύλαγε, λοιπόν, της Γκούντρουν ο Ζήγρας» ανέφερε ο δικηγόρος, σκιαγραφώντας το προφίλ της εντολέως του.

Σχετικά με την κατηγορία ότι η πρώην σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου έλαβε 400.000 δολάρια προκειμένου να δώσει διαζύγιο στον πρώην υπουργό ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι, λόγω της απέχθειάς της προς το πρόσωπο του Νίκου Ζήγρα, «από τον διάβολο θα έπαιρνε χρήματα, από εκείνον όχι».

Νωρίτερα αγόρευσαν οι συνήγοροι του Γιώργου Κωνσταντάτου, δικηγόρου στο προξενείο της Λιβερίας, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε βεβαιώσει το γνήσιο υπογραφής νεκρού εκπροσώπου υπεράκτιας εταιρίας. Οι δικηγόροι του αμφισβήτησαν σε υψηλούς τόνους την αξιοπιστία του Νίκου Ζήγρα, επισημαίνοντας ότι δεν σταμάτησε τη «δράση» του το 2005, όπως ισχυρίζεται, αλλά προχωρούσε σε διάφορες ενέργειες, π.χ. κλείσιμο εταιριών, έως και το 2010. Αμεση ήταν η αντίδραση του συνηγόρου του Ν. Ζήγρα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του προέδρου του δικαστηρίου Χρήστου Κατσιάνη, ο οποίος του συνέστησε να ηρεμήσει, επισημαίνοντας: «Κάντε υπομονή, έρχονται στοιχεία, έρχεται τσουνάμι!»

Βάσω Παλαιού

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα