«Να μη χαθεί καθόλου χρόνος»

Με απόλυτη ικανοποίηση υποδέχτηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την προχθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Ο επιχειρηματίας ήταν χαρούμενος και δεν στάθηκε στις αντιδράσεις που υπήρξαν από μερίδα δημοτικών συμβούλων. «Τώρα τρέχουμε για τις μελέτες, δεν θέλω να χαθεί καθόλου χρόνος» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο-μήνυμά του προς τους συνεργάτες του, ενώ υποστήριζε ότι το νέο γήπεδο θα ενθουσιάσει όλους τους κατοίκους της περιοχής, αναβαθμίζοντας παράλληλα την πόλη.

Οσο για τους διαφωνούντες στο συμβούλιο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ μόνο από τα σύννεφα δεν έπεσαν. Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς περίμεναν ότι κάποιοι θα διαφοροποιούνταν. «Ξέραμε και τις θέσεις του ΚΚΕ και τη στάση του κυρίου Γρετζελιά, δεν εκπλαγήκαμε. Αλλά δεν γίνεται και να συμφωνούν όλοι σε όλα. Το θέμα είναι ότι ο δήμος ενέκρινε την προμελέτη και πλέον προχωράμε» ήταν το σχόλιο που γινόταν από τους συνεργάτες του κ. Μελισσανίδη, που και εκείνοι ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Και πλέον όλοι στην ΑΕΚ σκέφτονται το τι ακολουθεί. Το βάρος ρίχνεται στην ολοκλήρωση της μελέτης για την υπογειοποίηση του δρόμου, η οποία θα είναι έτοιμη το αργότερο μέσα σε 15 ημέρες. Θα ακολουθήσει το ραντεβού στην Περιφέρεια για να παρθούν και από εκεί οι κατάλληλες εγκρίσεις και έπειτα θα πάνε στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Μόλις εγκριθούν και εκεί τα σχέδια, τότε θα επιστρέψει η μελέτη στον δήμο για να περάσει από το συμβούλιο το θέμα που έχει να κάνει με την υπογειοποίηση και το κυκλοφοριακό.

Η δήμαρχος της πόλης Εφη Γαϊτανά-Αποστολάκη δήλωνε και χθες ότι το γήπεδο θα αναβαθμίσει την πόλη, την ώρα που ο κύριος Γρετζελιάς υποστήριζε ότι θέλει την «Αγια-Σοφιά», αλλά χωρίς ανεύθυνες κινήσεις από πλευράς διοίκησης του δήμου (σ.σ.: επέμενε ότι η προχθεσινή διαδικασία πάσχει ακυρότητας).

Οσο για την παράταξη που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποίαν κατηγορούσε τη δήμαρχο ότι δεν πήρε μέτρα προστασίας στο συμβούλιο και ταυτόχρονα κατήγγειλε «τραμπούκικη επίθεση από ομάδα ατόμων που εμφανίζονται ως οπαδοί της ΑΕΚ».

Στα αγωνιστικά της Ενωσης, χθες ο Δέλλας δοκίμασε ξανά 4-2-3-1 αφήνοντας εκτός εντεκάδας τον Μπρέσεβιτς και επαναφέροντας τον Πόποβιτς. Δύο είναι τα συμπεράσματα από αυτή την επιλογή: Πρώτον, ότι ο Μπρέσεβιτς, που δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί πλήρως, χάνει τη θέση του στους βασικούς και, δεύτερο, ότι ο Πόποβιτς πήρε το μάθημά του (έμεινε εκτός στο ματς με τον Αγιο Νικόλαο μετά τη μη ομαδικότητα που επέδειξε στην αναμέτρηση με την Τριγλία Ραφήνας) και ο προπονητής του τού δίνει μια νέα ευκαιρία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα